TV

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones θα γυριστεί στην Ισλανδία

Το φινάλε της έκτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones ήταν αξιοσημείωτο, αφού ο Jon Snow και η Sansa Stark δήλωσαν ότι «ο χειμώνας είναι εδώ»

Η τελευταία σεζόν της αγαπημένης σειράς Game of Thrones έκλεισε με την παραδοχή «ο χειμώνας είναι εδώ» και οι παραγωγοί δήλωσαν ότι θα πρέπει να περιμένουν για τα γυρίσματα της έβδομης σεζόν επειδή αυτά θα πρέπει να γίνουν σε χιονισμένο τοπίο.

Όπως φαίνεται ο τόπος που θα γίνουν τα γυρίσματα της σειράς έχει ήδη βρεθεί, αφού σύμφωνα με την ισλανδική ιστοσελίδα HBO, έχουν γίνει ήδη οι συζητήσεις των υπευθύνων παραγόντων της σειράς με τους ντόπιους για να γίνουν αυτά στην Ισλανδία, κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Παρόλο που η είδηση δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί και στο παρελθόν κάποια από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς έγιναν στην «παγωμένη» χώρα.

inner

Η ισλανδική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι, τουλάχιστον, έξι από τους κύριους χαρακτήρες της σειράς θα πραγματοποιήσουν τις σκηνές τους στα χιονισμένα τοπία της Ισλανδίας και αυτοί είναι οι: Bran, Jon, Sansa, The Night’s King και Littlefinger ενώ υπάρχουν και αναφορές για τον Benjen.

Για το ποτέ θα κάνει πρεμιέρα η έβδομη σεζόν της σειράς ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλά το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x