TV

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει για το Survivor: «Τα καλύτερα δεν έχετε δει-Θα είχε τηλεθέαση 90%»

Αποκαλύψεις για τη συμμετοχή της στο Survivor έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που χθες βράδυ ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε χθες το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show. Η «μπουλντόζα» του Survivor έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για το παιχνίδι που συμμετείχε και αποχώρησε οικειοθελώς.

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την απόφασή της να συμμετάσχει που ήταν πλήρως αυθόρμητη, καθώς ήθελε πολύ να ζήσει τη συγκεκριμένη εμπειρία. Παρότι όλοι οι δικοί της άνθρωποι ήταν αρνητικοί για τη συμμετοχή της, η Ειρήνη είχε πάρει την απόφασή της να λάβει μέρος στο reality.

«Όταν θα γίνει το νούμερο 5, σου λέω ότι με παίρνουν… Τι συμβουλή θα μου έδινες;», τη ρώτησε ο παρουσιαστής.

«Μία; Να είσαι ο εαυτός σου! Απόλαυσέ το», εξήγησε στον Γρηγόρη, ο οποίος συνέχισε τις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις λέγοντας: «Γίνανε πράγματα που δεν είδαμε; Υπήρξαν καβγάδες;».

Τότε η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε: «Τα καλύτερα δεν έχετε δει. Θα είχε τώρα… 90% τηλεθέαση! Νομίζω ότι η παραγωγή προστατεύει όλους τους παίκτες, που εμείς δεν έχουμε τη συγκεκριμένη αίσθηση. Όταν βγήκα και προσπάθησα και προσπαθώ… για αυτό δεν έχω εκφέρει άποψη για τους συμπαίκτες, γιατί βλέπω ότι υπάρχει κόσμος που φανατίζεται τόσο πολύ και λέω μην πάρω κάποιον στο λαιμό μου, γιατί θέλω να κοιμάμαι τα βράδια ήσυχη».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x