Επικαιρότητα

Η ελληνική σημαία προσγειώνεται ξανά σε Νέα Υόρκη και Καναδά

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη κατά τη σημερινή παρουσίαση της SkyGreece, μιας ελληνικών συμφερόντων (ομογενείς) αεροπορικής εταιρείας.

Η εταιρεία που από το 2012 έχει βάλει σε εφαρμογή το πρόγραμμά της, κατάφερε τώρα, παρά τη δύσκολη οικονομικά εποχή για τη χώρα μας και τις διεθνείς συγκυρίες, να υλοποιήσει το φιλόδοξο εγχείρημα, να συνδέσει την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη, το Τορόντο και το Μόντρεαλ.

Επειτα από μια και πλέον πενταετία απουσίας ελληνικής εταιρείας στα υπερατλαντικά δρομολόγια (το φινάλε έγραψε η Olympic), η ελληνική σημαία θα προσγειωθεί και πάλι επί αμερικανικού εδάφους.

Η SkyGreece Airlines, λοιπόν, είναι η νέα ελληνική αεροπορική εταιρία, που «ανοίγει τα φτερά της», προκειμένου να ξανασυνδέσει με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις, την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Οι ομογενείς επιχειρηματίες που πίστεψαν σε αυτό το όραμα, έχουν πολυετή πείρα στο τουριστικό επιχειρείν ως πράκτορες, κάτι που αποτελεί «μαγιά» για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πληρότητα των πτήσεων, με σκοπό οι πτήσεις να πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και όχι μόνο εποχικά, τη θερινή περίοδο...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x