Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η επόμενη επιλογή θα καθορίσει το αν η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει ή θα απομακρυνθεί οριστικά!

Το τέλος του Μουρίνιο ερχόταν αλλά η ήττα και κυρίως ο τρόπος που ήρθε από τη Λίβερπουλ επιτάχυνε τις διαδικασίες και ας κόστισε είκοσι εκατομμύρια λίρες στους Γκλειζερς.

Το ερώτημα είναι ποιος θα έρθει ως μόνιμος και αν θα τον σκεπάσει και αυτόν η σκιά του Σερ Αλεξ!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ξεκινάω από το προφανές και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο απέτυχε παταγωδώς στο Ολντ Τράφορντ και μην βαυκαλίζεται κανείς με την κατάκτηση του Europa League και του Λιγκ Καπ το 2017. Για το μέγεθος αυτό συλλόγου αυτά είναι ελάχιστα ως επιστροφή για τρόπαια, όταν έχεις ξοδέψει 250 και πλέον εκατομμύρια σε μεταγραφές και αυτό που ενοχλούσε τους περισσότερους από τους οπαδούς της ομάδας ήταν το άθλιο ποδόσφαιρο που έπαιζε.

Είχα γράψει πριν λίγο καιρό πως δεν ήταν ερώτημα το αν αλλά απλά το πότε θα έφευγε ο Μουρίνιο. Και στο ξεκίνημα της σεζόν επέμενα πως η κακή απόδοση «μασκαρεται» μόνο με νίκες και αν αυτές δεν έρχονται τότε η γκρίνια είναι αναπόφευκτη!

Ο Μουρίνιο δεν έχει κανέναν άλλον για να κατηγορήσει για αυτή την δεύτερη κολλητή απόλυση της καριέρας του μετά από εκείνη τρία χρόνια ακριβώς πριν από την Τσέλσι, παρά μόνο τον εαυτό του! Από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν ήταν ανετος με το μέγεθος της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ και το γεγονός πως ποτέ δεν ε οι σε απόλυτα άνετα στην πόλη μένοντας σε ξενοδοχείο το υπογράμμιζε!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x