Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η Εθνική «απογειώνει» το τηλεοπτικό ενδιαφέρον!

Η νέα νίκη της Εθνικής μας στο Μουντομπάσκετ και η γενικότερα άκρως πειστική της εμφάνιση «απογειώνει» και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον ενόψει της συνέχειας και ειδικά των νοκ-άουτ αγώνων.

Κόντρα στην Κροατία ήταν το τελευταίο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο περσινό Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας που στη μετάδοση του απ' τον ΑΝΤ1 (επίσης το έδειξε παράλληλα με τον ΟΤΕ TV) σημείωσε τα ακόλουθα μερίδια τηλεθέασης:

•Στο δυναμικό κοινό 15-44 συγκέντρωσε 48.4%
•Στους άντρες 15-44 συγκέντρωσε 62.1%
•Υψηλότερο ποσοστό: Άντρες 25-34 με 63.8%
•Στο σύνολο του κοινού συγκέντρωσε 41.4%

Η αποψινή μετάδοση θεωρείται σίγουρο ότι θα έχει ξεπεράσει το 41.4%, μερίδιο που κατέγραψε η περσινή αναμέτρηση στο σύνολο, όπως απειλεί και τα αντίστοιχα νούμερα στα επί μέρους κοινά.

Η «περιπέτεια» της Εθνικής μας στο Μουντομπάσκετ συνεχίζεται και μαζι μεγαλώνει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον, για μία διοργάνωση που φαίνεται ότι θα έχει ακόμα μπόλικο «ψωμί».

Πρέπει δε να σημειώσουμε ότι τα υπόλοιπα ελεύθερης εμβέλειας ιδιωτικά κανάλια διάγουν ώρες ...υπομονής, καθώς το Μουντομπάσκετ και ειδικά η prime time του, όταν παίζει η Εθνική μας αποδεικνύεται, γι' αυτά, «καταστροφικά».

Θυμίζει Μουντιάλ στη ΝΕΡΙΤ, στις αρχές του καλοκαιριού...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x