Viral

H adidas καλεί τους φίλους του ποδόσφαιρου να δημιουργήσουν το δικό τους παιχνίδι

Ο Λιονέλ Μέσι καλεί μέσα από τη νέα διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί τους θαυμαστές του να του κάνουν… unfollow και να χαράξει ο καθένας το δικό του δρόμο.Δείτε τις δύο νέες διαφημίσεις της adidas.

Σε μια καταπληκτική διαφήμιση με βαθύ νόημα πρωταγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα αποτελεί αντικείμενο λατρείας από εκατομμύρια ανθρώπους και επίδοξους ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο.

Όσο όμως κι αν αυτός ο θαυμασμός τον κολακεύει, ο «Λέο» δεν τον θέλει.

Καλεί τους fan του να του κάνουν… unfollow, να μην προσπαθούν να τον μιμηθούν, αλλά να χαράξει ο καθένας το δικό του δρόμο.



Στη δεύτερη διαφήμιση της σειράς η adidas καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου να δουν με άλλη ματιά τα είδωλά τους. Τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Τόμας Μίλερ, ο Μεσούτ Οζίλ , ο Χάμες Ροντρίγκεζ και ο Λιονέλ Μέσι, αλλά και ο σταρ του NBA, Ρίκι Ρούμπιο, μέσα από το νέο video της καμπάνιας Sport15 της adidas, με τίτλο “Create Your Own Game”, προκαλούν όσους αψηφούν τους κανόνες και χαράσσουν το δικό τους δρόμο, να σταματήσουν να ακολουθούν τους ήρωές τους και να δημιουργήσουν οι ίδιοι, να γίνουν η επόμενη γενιά δημιουργών του ποδοσφαίρου.

Η ταχύτητα του Μπέιλ, το όραμα του Οζίλ, το θανατηφόρο άγγιγμα του Μίλερ, το κοντρόλ του Χάμες, η ευφυΐα του Μέσι, παραμένουν ασυναγώνιστα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αλλά το παιχνίδι αλλάζει. Ποδόσφαιρο δε σημαίνει να στέκεσαι στο περιθώριο και απλά να παρακολουθείς το μεγαλείο κάποιων άλλων. Το ποδόσφαιρο παίζεται στους δρόμους, στα γήπεδα και στα πάρκα όλου του κόσμου και αυτό που έχει σημασία είναι να κάνεις εσύ τη διαφορά, να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις. Για αυτό το “Create Your Own Game” σε προκαλεί να εμπνευστείς από τα είδωλά σου, αλλά να γίνεις εσύ δημιουργός του νέου ποδοσφαίρου. Να πάψεις να ακολουθείς και να γίνεις ο οδηγός του νέου. Για να κάνεις τη διαφορά, πρέπει να δημιουργείς, όχι να αντιγράφεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x