Αγγλία

Η Γιουνάιτεντ «απειλεί» τους φιλάθλους της

«Προειδοποιητική» επιστολή έστειλε στους οπαδούς της η Μαν. Γιουνάιτεντ. Ουσιαστικά τους απαγορεύει την είσοδο στο ματς πρωταθλήματος με Σάντερλαντ, αν δεν δώσουν το «παρών» στον επαναληπτικό Κυπέλλου

Εντύπωση προκάλεσε, όταν οι κάτοχοι διάρκειας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλαβαν μια επιστολή από τον αγαπημένο τους σύλλογο. Το αντικείμενο αυτής, ήταν να τους… προειδοποιήσει πως αν δεν δώσουν το «παρών» στον επαναληπτικό με τη Κέμπριτζ, τότε δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στον αγώνα πρωταθλήματος με την Σάντερλαντ!

Είναι μια πολιτική που έχει ακολουθηθεί και εφαρμοστεί και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις τα τελευταία 2 χρονιά από τους «κόκκινους διαβόλους».

Πάντως, αυτή η κίνηση έφερε έντονη αμηχανία και δυσαρέσκεια στις τάξεις των περίπου 9.000 κατόχων διαρκείας!
Η επιστολή της διοίκησης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν απουσιάζουν οι κάτοχοι εισιτήριων διάρκειας, στο επαναληπτικό αγώνα για το κύπελλο Αγγλίας εναντίον της Κέμπριτζ, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Σάντερλαντ στις 28 Φεβρουαρίου»!

Εξ’ ου και οι αντιδράσεις των οπαδών, όπου εκφράζουν τα έντονα παράπονά τους και την αντίρρησή του για την εν λόγω απόφαση.
«Είναι ένας ωμός εκβιασμός! Εγώ όπως και αρκετοί που θέλουμε να παραστούμε στον αγώνα με τη Κέμπριτζ, άλλα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε το παρόν θα ζημιωθούμε και είναι ένα άδικο μετρό», αναφέρουν σχετικά σε διάφορα φόρουμ.

Στον αντίποδα ο εκπρόσωπος της Γιουνάιτεντ, στη τοποθέτηση του δήλωσε: «Ενημερώσαμε τους κατόχους εισιτήριων διάρκειας, ότι άμα δεν αγοράσουν εισιτήριο για τον επαναληπτικό του κυπέλου, σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο παιχνίδι με την Σάντερλαντ. Οι οροί και οι προϋποθέσεις που έχουμε θέσει είναι σαφής, ότι σε κάθε εντός αγώνα κυπέλου που ο κάτοχος αδυνατεί να πληρώσει το εισιτήριο του, έχει επιπτώσεις και αναστέλλεται το διάρκειας για ένα εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος».

Επιμέλεια: Αντώνης Χαϊκάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x