Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί ένα χαφ και να «βρει» από κάπου τα γκολ του Λουκάκου!

Πάντα η τελευταία μέρα των μεταγραφών κρύβει εκπλήξεις και θα περιμένουμε το απόγευμα για να ξέρουμε πλέον με σιγουριά τα ρόστερ των ομάδων πριν από την αυριανή έναρξη.

Πάντα η τελευταία μέρα των μεταγραφών κρύβει εκπλήξεις και θα περιμένουμε το απόγευμα για να ξέρουμε πλέον με σιγουριά τα ρόστερ των ομάδων πριν από την αυριανή έναρξη.

Παρόλα αυτά διαρκώς έρχονται νέα να μας δώσουν ενδιαφέρον και πολλά βλέμματα είναι στη Γιουνάιτεντ όπου όλο το καλοκαίρι περιπτώσεις όπως του Ντιμπάλα, του Έρικσεν του Κουτίνιο και του Φερνάντες απασχόλησαν και ένας από αυτούς θα είχε τη δυναμική να αλλάξει πλήρως το τοπίο!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ομολογώ πως με τα χρήματα που έχουν πλέον στα ταμεία τους οι αγγλικές ομάδες με το καινούργιο τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα περίμενα πιο εντυπωσιακά πράγματα αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί να κινήθηκε αρκετό χρήμα ωστόσο κάτι η απαγόρευση μεταγραφών στην Τσέλσι κάτι η ουσιαστική αποχή της Λίβερπουλ από το παζάρι μείωσαν το ενδιαφέρον, ενώ και η Πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι έκανε πολύ προσεκτικές κινήσεις με τον Ρόντρι και τον Κανσέλο αλλά δεν τίναξε την μπάνκα στον αέρα όπως έκανε παλιότερα.

Αυτή που έχει κινηθεί εξαιρετικά είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο πρέπει ακόμα να βρει τρόπο να αντικαταστήσει κάποια από τα γκολ του Λουκάκου που πλέον ανήκει στην Ίντερ. Ήταν ολοφάνερο πως δεν υπολογιζόταν, ειδικά από τη στιγμή που υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Ράσφορντ αλλά για έναν παίκτη που σκόραρε 130 γκολ στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι εύκολο να πεις πως θα τα βρει τα τέρματα από ένα μικρό παιδί με τεράστιες δυνατότητες όπως ο Μέισον Γκρίνγουντ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x