Η Γουότφορντ έκανε το «μπαμ» εκεί που περίμεναν όλοι να τη δουν να σταματάει το σερί της από την εκπληκτική Τότεναμ και πήρε νίκη με ανατροπή απέναντι στο σύνολο του Ποτσετίνο.

Με το 4x4 και τη γενικότερη ευφορία που επικρατεί αυτό το χρονικό διάστημα προέρχεται από στοιχεία που εφόσον η ομάδα τα εκμεταλλευτεί θα μπορέσει να κάνει κάτι παραπάνω από αξιόλογη πορεία στην τρέχουσα Premier League.

Στην άκρη του πάγκου έχει έναν προπονητή που είναι ιδιαίτερα σοβαρός και αν κατάφερε να κάνει το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, δημιουργεί προσδοκίες για τα αποτελέσματα και τη δυναμική της Γουότφορντ όταν πλέον θα την έχει μάθει όσο εκείνος θα θέλει και μπορεί σε λίγο καιρό από τώρα.

Η διοίκηση αποφάσισε να επενδύσει και να διαθέσει κεφάλαιο για να δυναμώσει το ρόστερ, δείχνοντας πως έχει θέσει κι αυτή τους στόχους της. Απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον Ντεουλοφέου έναντι 13 εκατ.ευρώ προστέθηκε ο Φόστερ για τη θέση κάτω απ' τα δοκάρια, ο Κεν Σέμα στο χώρο του κέντρου από την Έστερσουντ και οι βλέψεις είναι τέτοιες που μπορούν να κάνουν το κλαμπ τέτοιο που να μπορεί να φτάσει εντός 7άδας...

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.