Στίβος

Η Ιαπωνία φιλοξενεί το Χρυσό Grand Prix του στίβου τον Αύγουστο

Έπειτα από αποχή μηνών η Ιαπωνία επιστρέφει στα αθλητικά δρώμενα με το χρυσό Grand Prix που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου μόνο με αθλητές που διαμένουν εκεί λόγω ισχυόντων ταξιδιωτικών περιορισμών.

Το χρυσό Grand prix όπως ονομάζεται, που αφορά συγκέντρωση αθλητών από όλο τον κόσμο πρόκειται να διεξαχθεί στα μέσα Αυγούστου, ωστόσο, μόνο με αθλητές που κατοικούν ήδη στη χώρα.

Το γεγονός αυτό ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο και ήταν ένα πρώιμο τεστ για τις επιδόσεις και μια προθέρμανση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προκειμένου να μην χαθεί και αυτό, οι διοργανωτές επέλεξαν να επιστρέψουν χωρίς καμία περαιτέρω καθυστέρηση και να οργανώσουν κανονικά το δρώμενο με όποιους περιορισμούς απαιτεί η κατάσταση.

Η Ιαπωνία που είδε όλα τα σχέδια να ναυαγούν για το φετινό καλοκαίρι μιας και ήταν από τις πρώτες χώρες που επλήγησαν από τον κορωνοϊό, προσπαθεί τώρα να επανεκκινήσει έστω και με νέες προϋποθέσεις διεξαγωγής.

Οι φίλαθλοι από τη στιγμή που δε θα μπορούν να παρευρεθούν φυσικά στο δρώμενο θα έχουν τη δυνατότητα μέσω διαδικτύου να παρακολουθήσουν όλα τα στιγμιότυπα.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x