Επικαιρότητα

Η ηγεσία του ελληνικού Τουρισμού στη τουριστική έκθεση της Μόσχα

Η Ελλάδα έχει επενδύσει πολύ στη Ρωσία, αναφορικά και με τον τουρισμό. Βέβαια η φετινή χρονιά θα παρουσιάσει κάμψη, όσον αφορά τις αφίξεις τουριστών από τη Ρωσία.

Την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδος - Ρωσίας συζήτησε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, με τη Ρωσίδα ομόλογό της κατά την παραμονή της στη Μόσχα, όπου εκπροσωπεί τη χώρα μας στη διεθνή τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2015.
Κατά την επίσκεψή της στο Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας, η Έλενα Κουντουρά είχε συνάντηση με την υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Alla Manilova, η οποία υποδέχθηκε εγκάρδια την ελληνική αντιπροσωπεία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάσθηκαν θέματα που απασχολούν τις δύο χώρες. Παράλληλα η Alla Manilova αναφέρθηκε εκτενώς στο 2016, έτος Ελλάδας σε Ρωσία και Ρωσίας στην Ελλάδα.
Ενόψει των εορτασμών του 2016 οι δύο υπουργοί συμφώνησαν στη σύγκληση διμερούς forum για τον τουρισμό, με διευρυμένη εκατέρωθεν συμμετοχή φορέων από τις δύο κυβερνήσεις, τις Περιφέρειες και τους επιχειρηματίες του Τουρισμού προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η διμερής συνεργασία...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x