Δελτία Τύπου

Η ιστιοπλοΐα στην υπηρεσία της τέχνης

Το sport-fm.gr παρευρέθηκε στα εγκαίνια μιας πρωτοποριακής έκθεσης, η οποία δένει αρμονικά την τέχνη με τον αθλητισμό, ακόμη και αν πρόκειται για έναν εικονικό αγώνα ιστιοπλοΐας.

Με μια εκδήλωση που έγινε την Τρίτη 03 Ιουλίου στο “ New Hotel Athens” σήμανε η έναρξη του “New Wind Sailing Championship”, με αφετηρία το κλεινόν άστυ και προορισμό το νησί της Μυκόνου και τη γκαλερί «DIO HORIA».

Η καταξιωμένη καλλιτέχνης, Όλγα Μηλιαρέση Φωκά για ακόμη μια φορά με τις πρωτοποριακές ιδέες της καθήλωσε τους λάτρεις της τέχνης και όχι μόνο.

Σε ένα λαμπερό event, εξέθεσε τις δημιουργίες της που σαν θέμα είχαν τους «χορηγούς» του φανταστικού αγώνα ιστιοπλοΐας. Οι σπόνσορες του αθλητικού αυτού δρωμένου είναι εμπνευσμένοι από πασίγνωστα brands, των οποίων τα logo έχουν υποστεί την καλλιτεχνική παρέμβαση της Όλγας.

inner

Το προσωπικό του ξενοδοχείου ντυμένο με φούτερ και κοντομάνικα που έφεραν τα παραποιημένα λογότυπα των χορηγών καθώς και οι φωτεινές επιγραφές και τα διακοσμητικά χώρου αποτελούσαν το αντικείμενο της βραδιάς.

Τα έργα της Όλγας Μηλιαρέση θα κοσμούν το «New Hotel Athens» καθώς και τη «DIO HORIA» Μυκόνου μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Επιπλέον το φιλότεχνο κοινό μπορεί να επισκεφτεί διαδικτυακά την έκθεση στο www.diohoria.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x