Επικαιρότητα

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη συνάντησε σε ταξί τον πραγματικό δολοφόνο από τη «10η εντολή»!

Η ηθοποιός, βρέθηκε τετ α τετ με πρώην κατάδικο για δολοφονία, η ιστορία του οποίου έγινε επεισόδιο της «10ης εντολής».

Μία άβολη στιγμή, σχεδόν τρομαχτική, έζησε η πρωταγωνίστρια Καριοφυλλιά Καραμπέτη, όταν επιβιβάστηκε σε ταξί με οδηγό τον... «δολοφόνο» της. Η ηθοποιός, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, βρέθηκε τετ α τετ με πρώην κατάδικο για δολοφονία, η ιστορία του οποίου ενέπνευσε τον Πάνο Κοκκινόπουλο στη δημιουργία ενός επεισοδίου της «10ης εντολής» με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Την αποκάλυψη για την τυχαία, πλην όμως τόσο απροσδόκητη, συνάντηση έκανε ο Πάνος Κοκκινόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του. Ο δημιουργός του αστυνομικού σίριαλ που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση περιέγραψε, όπως αναφέρει η espresso, με γλαφυρό τρόπο τη λαχτάρα που βίωσε η «μούσα» του, με τον ίδιο καθηλωτικό τρόπο που μεταφέρει στη μικρή οθόνη τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, συνοδευόμενα από πλάνα και εφιαλτικές εικόνες που κόβουν την ανάσα.

«Κάτι ανάλογο βίωσε και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Μπήκε σε ένα ταξί και παρατήρησε ότι ο ταξιτζής την κοιτούσε έντονα από τον καθρέφτη. Κάποια στιγμή γυρνάει και της λέει: “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εκείνος που κάνετε την ιστορία του επεισόδιο”. Αναφερόταν στο επεισόδιο της “10ης εντολής” με την Ιωάννα Παππά και τον Γιάννη Στάνκογλου. Η Καρυοφυλλιά κατατρόμαξε. Μου είπε ότι πήγε κι έπεσε πάνω στον δολοφόνο! Πως έχει βγει, ότι κυκλοφορεί έξω και εργάζεται ως ταξιτζής».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x