Betmasters

Η κλήρωση του Champions League: αποδόσεις και στοίχημα!

Το πραγματικό Champions League αρχίζει τώρα και τη Δευτέρα έχει κλήρωση! Έχεις έμπνευση;

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και πλέον η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπαίνει στη φάση των νοκ – άουτ παιχνιδιών, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τονίζει ότι «τώρα αρχίζει το πραγματικό ενδιαφέρον της διοργάνωσης».

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, λοιπόν, 16 ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα από την οποία θα προκύψουν 8 ζευγάρια ομάδων, με τους πρώτους των ομίλων να διασταυρώνονται με τις ομάδες που προκρίθηκαν δεύτερες, σε έναν... άτυπο διαχωρισμό ισχυρών και αδύναμων.

Στους «ισχυρούς» βρίσκονται Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Στους «αδύναμους» βρίσκονται οι δεύτερες των γκρουπ, δηλαδή οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Σάλκε, Άγιαξ, Λιόν, Ρόμα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μοιραία θα προκύψουν ματσάρες και αν έχεις έμπνευση, κυνήγα την τύχη σου, μαντεύοντας τα... τερτίπια της κληρωτίδας. Βέβαια, δεν πρόκειται μόνο για τύχη, αφού έστω και οριακά, κάποιες ομάδες είναι πιο πιθανό να κληρωθούν με συγκεκριμένους αντιπάλους, λόγω του περιορισμού για διασταύρωμα συλλόγων από την ίδια χώρα.

Δες τις αποδόσεις και τα πιθανά ζευγάρια για την κλήρωση των «16» του Champions League

https://betmasters.gr/eidika-stoiximata/45421-i-klirosi-tu-champions-league-apodoseis-kai-stoixima

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x