Viral

Η «κόλαση» της πρωταθλήτριας καταδύσεων μετά την αποκάλυψη πως έκανε σεξ στο Ρίο

Η Ίνγκριντ Ολιβέιρα περιέγραψε πώς αντιμετωπίστηκε μετά την αποκάλυψη πως έκανε σεξ παραμονές της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είχε προκαλέσει σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 πως η πρωταθλήτρια των καταδύσεων, Ίνγκριντ Ολιβέιρα, είχε κάνει σεξ παραμονές της συμμετοχής της με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες. Διάφορα μέσα έγραψαν πως η 22χρονη πλέον αθλήτρια επιδόθηκε σε μαραθώνιο σεξ (!), ενώ κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες σε βάρος της.

Η ίδια έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τα όσα βίωσε από τότε. «Όλος ο κόσμος ήταν σαν να με παρενοχλούσε. Μου έκαναν πρόταση για σεξουαλικά προγράμματα, για πορνό και δεχόμουν επιθέσεις από όλο τον κόσμο. Διέδιδαν ψέματα για μένα. Κι όλα αυτά γιατί ήμουν μια γυναίκα που έκανε σεξ. Ακόμη και τώρα με σταματούν στο δρόμο για το θέμα αυτό. Ο κόσμος έχει αποκτήσει μια κακή ιδέα για μένα, ότι συμμετέχω σε όργια και διάφορα άλλα. Τους αρέσει να λένε φήμες για μένα, όταν δεν μιλάνε για τα οπίσθιά μου. Έφτασα γρήγορα από τους 90.000 στους 250.000 followers στο Instagram», δήλωσε η Βραζιλιάνα.

Παράλληλα, έδωσε τη δική της εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη στο Ρίο. «Πήγα με τον Πέδρο στο δωμάτιό μου, αλλά όχι την παραμονή του αγώνα μου. Είχαμε γνωριστεί σε κάποιους αγώνες στο Τορόντο, είχαμε μιλήσει μόνο μέσα από τα social media και στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα είπαμε από κοντά και αποφασίσαμε πως θέλαμε κάτι παραπάνω. Κάναμε σεξ, αλλά δεν ήμασταν μόνο εμείς. Πολλοί άλλοι αθλητές το κάνουν σε διοργανώσεις. Έπρεπε να δείτε πόσα προφυλακτικά κυκλοφορούν. Σίγουρα, αυτό που έκανα ήταν λάθος, αλλά ο τρόπος που με αντιμετώπισαν όλοι ήταν άδικος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x