sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Η κορυφαία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Με τους συλλόγους να έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν στο ρόστερ τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, αυτοί είναι οι καλύτεροι έντεκα παίκτες που δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου, οι ομάδες ωστόσο έχουν δικαίωμα να εκδώσουν δελτίο σε ποδοσφαιριστές που δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Αν οι ελεύθεροι μπορούσαν να συγκροτήσουν μία ενδεκάδα, αυτή θα ήταν η κορυφαία με βάση τις επιλογές που υπάρχουν στην αγορά. Προσαρμόζοντας το σύστημα στους παίκτες και όχι τους παίκτες στο σύστημα, εφαρμόζουμε διάταξη με τέσσερις στην άμυνα, δύο αμυντικά χαφ, δύο εξτρέμ και δύο επιθετικούς, σε ένα 4- 2- 2- 2, που θα αποτελείται από τους:

Τερματοφύλακας: Μάρκο Αμέλια (34 ετών)

Πρωταθλητής κόσμου το 2006 στον θρίαμβο της Ιταλίας επί γερμανικού εδάφους, είχε την τελευταία του ποδοσφαιρική εμπειρία στην Τσέλσι.

inner

Δεξιό μπακ: Χοσέ Μποζίνγκουα (34 ετών)

Δύο φορές νικητής του Champions League, μία με την Πόρτο και μία με την Τσέλσι, καθώς και πολλοί εγχώριοι τίτλοι. Την τριετία 2013- 2016 αγωνιζόταν στη Τουρκία.

inner

Αριστερός κεντρικός αμυντικός: Φελίπε Μεξές (34 ετών)

Ελεύθερος από τη Μίλαν και ακόμα χωρίς νέα ποδοσφαιρική στέγη. Θα μπορούσε άνετα αυτή τη στιγμή να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ομάδα ενός σχετικά καλού επιπέδου.

inner

Δεξιός κεντρικός αμυντικός: Μάρκο Σίμιτς (29 ετών)

Ο Μαυροβούνιος μεταγράφηκε το καλοκαίρι από την τουρκική Καϊσέρισπορ στην ισραηλινή Χάποελ Τελ Αβίβ από την οποία έμεινε ελεύθερος στις 2 Φεβρουαρίου και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

inner

Αριστερό μπακ: Κίραν Ρίτσαρντσον (32 ετών)

Έχει καταγράψει περισσότερες από 200 συμμετοχές στην Πρέμιερ, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα το 2007 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελευταία του ομάδα η Κάρντιφ.

inner

Αμυντικός μέσος: Ραούλ Μεϊρέλες (33 ετών)

Εάν μπορούσε να τιθασεύσει τον έκρυθμο χαρακτήρα του θα ήταν χρήσιμος σε πλήθος ομάδων. Ελευθερώθηκε από την Φενέρμπαχτσε τον Ιούνιο.

inner

Αμυντικός μέσος: Λασανά Ντιαρά (31 ετών)

Έμεινε ελεύθερος πριν από λίγα εικοσιτετράωρα από τη Μαρσέιγ. Ερωτηματικό κατά πόσο μπορεί να προσφέρει.

inner

Δεξιό εξτρέμ: Αντόνιο Κασάνο (34 ετών)

Εδώ δεν χρειάζεται παρουσίαση. Πολλοί τον θεωρούν ποδοσφαιρική «ιδιοφυία». Το ερώτημα είναι εάν αντέχει ακόμα σωματικά ή και εάν έχει τις πνευματικές αντοχές για μία νέα εμπειρία.

inner

Αριστερό εξτρέμ: Ζούλιο Μπαπτίστα (35 ετών)

Το «τέρας»! Με τέτοιο παρατσούκλι πως είναι δυνατόν να μην τον θέλει καμία ομάδα; Μετά την περιπέτεια στην Ορλάντο Σίτι των Κακά και Νοτσερίνο κυκλοφορεί ελεύθερος.

inner

Επιθετικός: Λουίς Φαμπιάνο (36 ετών)

Ο Βραζιλιάνος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το πέρασμά του από το κινεζικό πρωτάθλημα όπου φόρεσε τη φανέλα της Κουανγιάν μετρώντας 22 τέρματα σε 28 παιχνίδια. Καθόλου άσχημα..

inner

Επιθετικός: Ντιντιέ Ντρογκμπά (38 ετών)

Ο καταπληκτικός, απίστευτος, μοναδικός, ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ! Τα 400 περίπου γκολ στην καριέρα του τα λένε όλα. Αφού επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται το σεβόμαστε και περιμένουμε να βρει το επόμενο «σπίτι» του.

inner

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x