Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η κουλτούρα του Γύπα και ο Ζοσέ!

Δίνοντας μια ξεχωριστή συνέντευξη στη Daily Mail ο Μουρίνιο παραδέχτηκε πως οι ίδιες οι επιτυχίες του τον έχουν εγκλωβίσει σε κουβέντες για απόλυση κάθε φορά που μια ομάδα του δεν παίζει καλά.

Υπάρχουν στιγμές που γίνεσαι δέσμιος της ίδιας σου της επιτυχίας! Όταν στις τελευταίες 13 σεζόν (σε μερικά από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης) οι ομάδες σου έχουν κατακτήσει οκτώ φορές τον τίτλο και διαθέτεις επιπλέον δύο τρόπαια του Champions League και ενα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ στη συλλογή, κανονικά θα έπρεπε να μην υπαρχει η λέξη "απόλυση" στο λεξιλόγιο σου!

Αυτή όμως είναι και η παράνοια του μοντέρνου ποδοσφαίρου! Τετοια που να κινδυνεύει ακομη και ένας όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο με απομάκρυνση εάν μια κακή σεζόν ακολουθήσει ακόμα και ένα πρωτάθλημα!

Δίνοντας μια ξεχωριστή συνέντευξη στη Daily Mail ο Μουρίνιο παραδέχτηκε πως οι ίδιες οι επιτυχίες του τον έχουν εγκλωβίσει σε κουβέντες για απόλυση κάθε φορά που μια ομάδα του δεν παίζει καλά. Φυσικά αυτό δεν συμβαίνει συχνά αφου στις 16 σεζόν που είναι προπονητής μόνο δυο απολύθηκε και η πρώτη στη Μπενφίκα το 2000 έμοιαζε χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου από τη στιγμή που ο πρόεδρος που τον ειχε επιλέξει έχασε τις εκλογές του συλλόγου ενάμιση μήνα μετά την πρόσληψη!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x