Προτό: Δεν έχει καμία ευθύνη για τα δύο γκολ που έφαγε,ενώ έβγαλε και κανά δυο. Προδόθηκε για μια ακόμη φορά από την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού.

Κούτρης: Καλό παιχνίδι από τον πιτσιρικά του Ολυμπιακού. Έφαγε φάσεις από τον Κουαδράδο, αλλά βγήκε και πολλές φορές στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έχει βρει αριστερό μπακ που με τον καιρό και τα παιχνίδια που παίρνει, θα αποδειχθεί πολύτιμη μονάδα.

Ομάρ: Είχε πολλή δουλειά σήμερα. Σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε και έπαιξε ρόλο στην αγωνιστική ανάταση του Ολυμπιακού. Δείχνει να συνέρχεται από τον τραυματισμό του. Τον έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός.

Έγκελς: Από τα καλύτερα παιχνίδια του Βέλγου στον Ολυμπιακό. Έχει ευθύνη για το πρώτο γκολ της Γιουβέντους, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πάρα πολύ καλός. Δείχνει κι αυτός να ενσωματώνεται στον Ολυμπιακό.

Νικολάου: Για ένα ακόμα παιχνίδι ο πιτσιρικάς στόπερ δείχνει ότι θα είναι ένα από τα ανερχόμενα αστεράκια. Μπορεί να μην απέφυγε τα μικρά λαθάκια, αλλά δείχνει ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα βελτιώνεται.

Ρομαό: Έτρεξε, μόχθησε, κουράστηκε, θα μπορούσε να έχει πετύχει και ένα θαυμάσιο γκολ που του το στέρησε το δοκάρι. Βέβαια απέναντι στη μεσαία γραμμή της Γιουβέντους δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Ταχτσίδης: Με το αργό του τέμπο δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα απέναντι στην μεσαία γραμμή της Γιουβέντους. Λάθος η χρησιμοποίησή του.

Οφόε: Μακριά από τα καλά του παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Φάνηκε κουρασμένος και ανέτοιμος.

Τζούρτζεβιτς: Σαν να μην υπήρχε ανάμεσα στα στόπερ της Γιουβέντους.

Σεμπά: Συνέχισε τις κακές του εμφανίσεις μετά τον τραυματισμό του. Κάποιος θα πρέπει να του μιλήσει για τον πάγκο.

Πάρντο: Ίσως ο μόνος που μόχθησε, πάλεψε και έκανε αίσθηση στην άμυνα της Γιουβέντους. Λίγο προσοχή στις σέντρες του και θα ήταν σχεδόν τέλειος.

Μάριν: Με το που μπήκε τον αισθάνθηκε η άμυνα της Γιουβέντους. Συνεργάστηκε άψογα με τον Κούτρη, τους ανακάτεψε επανειλημμένα και είναι αυτός που στο δεύτερο ημίχρονο σήκωσε τον Ολυμπιακό στην πλάτη του.

Φορτούνης: Χρησιμοποιήθηκε για πολύ μικρό διάστημα. Έπρεπε να πάρει πιο γρήγορα τη θέση του Οφόε, αλλά και αυτός δεν τελείωνε φάσεις.

Μπεν: Έπαιξε ελάχιστα σε μια θέση που δεν την ξέρει. Δεν είναι σέντερ φορ ο άνθρωπος, η θέση του είναι στην άκρη. Όσο επιμένουν να τον βάζουν σέντερ φορ, τόσο δεν θα παίρνουν τίποτα από αυτόν.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ