Μπάμπης Χριστόγλου

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού και της... Nova από τον Μπάμπη Χριστόγλου

Μπάμπης Χριστόγλου κρίνει την απόδοση των παικτών του Θρύλου στη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και την Nova που δεν μας τα λέει καλά εκεί στο γήπεδο.

Προτό: Δεν πλήρωσε εισιτήριο, δεν χρειάστηκε να παρέμβει, αλλά παρόλα αυτά το έφαγε το γκολάκι του. Η ευθύνη, βέβαια, είναι του Σισέ που γύρισε τη μπάλα και του Μποτία που πήγαινε πίσω πίσω και τον άφησε να μπει μέσα στην περιοχή, ώσπου του έσκασε την τρίπλα και πέρασε την μπάλα από πάνω του.

Κούτρης: Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν του βγήκε όμως τίποτα επιθετικά. Δεν πέρασε ούτε μία σέντρα.

Ομάρ: Προσπάθησε, βοήθησε, αρχίζει και βρίσκει τον καλό του εαυτό. Αμυντικά ήταν άψογος.

Μποτία: Δεν νομίζω ότι έχει κάνει χειρότερο παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Σε ορισμένα ματς φαίνεται ότι παίζει για πρώτη φορά στην ομάδα.

Σισέ: Κάνει δύο ολέθρια σφάλματα. Το ένα στοιχίζει στον Ολυμπιακό. Πρέπει κάποιος να του μετριάσει αυτό τον ενθουσιασμό και το εύκολο λάθος.

Ρομαό: Μακριά από τις καλές του εμφανίσεις, αν και πρέπει να του χρεώσουμε το πρώτο γκολ του Ομάρ και τη θαυμάσια ασίστ.

Ταχτσίδης: Άπλωνε το παιχνίδι, είχε καλές κάθετες πάσες, βοήθησε αμυντικά αλλά και επιθετικά, αλλά δεν απέφυγε κι αυτός τα λάθη.

Φορτούνης: Πάλεψε, μόχθησε, τουλάχιστον η διάθεσή του ήταν θετική. Δείχνει δείγματα βελτίωσης σε κάθε παιχνίδι. Μπορεί καλύτερα.

Σεμπά: Ούτε ακούμπησε. Πρέπει να έχει κάνει τα περισσότερα λάθη από οποιονδήποτε άλλον παίκτη του Ολυμπιακού. Μετά τον τραυματισμό του δεν επανήλθε ποτέ.

Τζούρτζεβιτς: Μετά τα συνεχόμενα γκολ μας ξαναθύμισε τον χασογκόλη. Ας τον ηρεμήσει ο προπονητής γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά.

Μάριν: Σε ρηχά νερά ο Γερμανός, πρέπει όμως να του χρεώσουμε ότι προσπάθησε, παθιάστηκε στο β ημίχρονο και από τα πόδια του ξεκίνησαν κάποιες καλές, αλλά ημιτελείς προσπάθειες.

Πάρντο: Με το που μπήκε ανακατεύτηκε πολύ ο Απόλλωνας. Έκανε σέντρες, μπουκαρίσματα. Πιθανότατα θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί πιο νωρίς.

Ανσαριφάρντ: Έχασε αλλά και έβαλε. Βγήκε MVP κυρίως για τα δύο γκολ που πέτυχε. Το ένα από αυτά ποίημα. Η ιρανική μηχανή παίρνει μπροστά.

Nova: Σήμερα μάθαμε ότι η Νόβα απαγορεύει να κάνεις τη δουλειά σου στα Δημοσιογραφικά. Κύριε Βασιλειάδη κύριοι του ΠΣΑΤ περισσότερα στο Bam TV και τη Δευτέρα στην εκπομπή στον Σπορ ΦΜ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x