Μπάμπης Χριστόγλου

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό από τον Μπάμπη Χριστόγλου

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sportfm.gr και κρίνει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στη σπουδαία εκτός έδρα νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στην εκτός έδρα νίκη με 4-1 επί του Παναιτωλικού.

Προτό: Πάλι έσωσε δύο γκολ τουλάχιστον, δεν έχει απολύτως καμία ευθύνη στο γκολ γιατί από το σουτ του παίκτη του Παναιτωλικού ο Ένγκελς αλλάζει την πορεία της μπάλας. Δείχνει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια και είναι σταθερά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στην άμυνά του.

Σισέ: Δεν απέφυγε και σήμερα τα λαθάκια δείχνει ότι έχει επηρεαστεί στα τελευταία ματς από τα λάθη αυτά που έχει κάνει και παίζει με άγχος. Πρέπει να ηρεμήσει και δείξει τα τεράστια προσόντα του. Είναι το μέλλον του Ολυμπιακού στα στόπερ.

Ένγκελς: Χρεώνεται το γκολ που έφαγε ο Ολυμπιακός, πήγε χαλαρά πάνω στη μπάλα και αντί να τη βγάλει κόρνερ ή αράουτ, η μπάλα έγλειψε το κεφάλι του και μπήκε γκολ. Γενικά δεν έκανε πολλά λάθη στο παιχνίδι ήταν καλύτερος του συμπαίκτη του Σισέ, φαίνεται τελικά αν αποφύγουν τα παιδικά λάθη ότι αυτοί οι δύο όσο περνάει ο καιρός θα δένουν.

Κούτρης: Ετρεξε, κουράστηκε πάλεψε βγήκε πολλές φορές στην επίθεση δεν έφαγε ντρίπλες, αλλά κάποια στιγμή τα έφτυσε και αντικαταστάθηκε από τον Φιγκέϊρας ο οποίος τα πήγε πολύ καλά.

Ομάρ: Συνεχίζει να ανεβαίνει και να βρίσκει τον καλό του εαυτό, βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού και χρεώνεται με την σέντρα ποίημα στον Τζούρτζεβιτς για το τέταρτο γκολ.

Ταχτσίδης: Έτρεξε βοήθησε είχε πάθος στις μάχες που έδωσε στο κέντρο, είχε συμμετοχή τουλάχιστον σε ένα γκολ αν προσέξει και λίγο τις ασίστ του θα γίνει πολύτιμο εργαλείο για τον Ολυμπιακό.

Ρομαό: ‘Έτρεχε ακόμα και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, έτρεχε παντού βρισκόταν σε όλα τα σημεία του γηπέδου βοήθησε ώστε ο Φορτούνης και οι επιθετικοί να έχουν κάπως ήσυχο το κεφάλι τους στα χαφ.

Φορτούνης: Σήμερα ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού έχει πετύχει τα δύο γκολ του Ολυμπιακού, συνεργάστηκε πολύ ωραία με τον Μάριν αλλά και τον Ανσαριφάρντ , η κίνηση χωρίς την μπάλα στο πρώτο γκολ που τον βρήκε ο Μάριν είναι απίστευτη. Με αυτόν τον Φορτούνη ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει κανένα ματς.

Πάρντο: Δεν τα πήγε καλά σήμερα και γι΄αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο , έκανε κάποιες ενέργειες από τα δεξιά αλλά δεν τις ολοκλήρωσε. Κακό παιχνίδι σήμερα για τον Πάρντο. Όλη η συμβολή του στο σημερινό ματς ήταν μία ντρίπλα που έκανε στο αριστερό μπακ του Παναιτωλικού.

Μάριν: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλός, σχεδόν τα πάντα ξεκίνησαν από αυτόν. Η πάσα που δίνει στον Φορτούνη για να πετύχει το 1-0 ήταν ποίημα. Στο δεύτερο κουράστηκε αλλά πάντα ήταν επικίνδυνος.

Ανσαριφάρντ: Σκαρφάλωσε πρώτος στον πίνακα τον σκόρερ αν συνεχίσει έτσι θα τον πάρει εύκολα τον τίτλο . Έρχεται μετά από ένα πολύ καλό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τα δυο γκολ όταν το ματς ήταν στο 1-1 και σήμερα πάλι στο 1-1 κάνει μια μαγική ενέργεια και αφήνοντας τον Μόρα παγωτό δίνει γκολ πάρε βάλε στον Φορτούνη για το 1-2 και μετά κάνει το 1-3 διεκδικώντας μια χαμένη μπαλιά περνάει τον τερματοφύλακα και σκοράρει. Τι άλλο να ζητήσεις.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε αλλαγή ο Οφόε στη θέση του Πάρντο, μπήκε βοήθησε, είναι γεγονός ότι είναι παίκτης κλάσης και το λίγο του σε ένα ματς είναι αρκετό για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Τη θέση του Ανσαριφάρντ πήρε ο Τζούρτζεβιτς που στα λίγα λεπτά που έπαιξε έγραψε ένα πολύ όμορφο γκολ με κεφαλιά ψαράκι δείγμα του ότι όταν είναι μέσα στην περιοχή έχει τον τρόπο να βάλει τη μπάλα στο πλεκτό.

Δείτε το νέο βίντεο του Μπάμπη Χριστόγλου στο BAM TV:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x