Μπάμπης Χριστόγλου

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο από τον Μπάμπη Χριστόγλου (video)

Διαβάστε το σχόλιο του Μπάμπη Χριστόγλου για την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη με 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.

Γιαννιώτης: Φοβερή εμφάνιση από το νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που δείχνει σε κάθε παιχνίδι να βελτιώνεται, να είναι αυτός που πρέπει και σήμερα να κρατάει το μηδέν με πολύ καλές επεμβάσεις.

Τσιμίκας: Δεν ξέρω αν είναι κουρασμένος, δεν ξέρω αν χρειάζεται φρεσκάρισμα, πάντως κάνει πολλά λάθη και τα τελειώματά του είναι στον γάμο του Καραγκιόζη.

Ομάρ: Καλό παιχνίδι από τον Ομάρ, βγήκε πολλές φορές μπροστά και έβγαλε και την ασίστ στο γκολ του Χασάν. Ο παλιός καλός Ομάρ.

Βούκοβιτς: Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλός αν απέφευγε τα δύο λαθάκια που έκανε, αλλά κάθε ματς που περνάει δείχνει πόσο ψυχάρα είναι.

Μεριά: Ψηλός, γρήγορος, αποτελεσματικός. Πιστεύω ότι αυτός μπορεί να είναι το δεύτερο στόπερ του Ολυμπιακού.

Καμαρά: Ήταν για μια ακόμα φορά όλη η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Έδωσε μάχες, στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε στο κέντρο του Ολυμπιακού και εξαιτίας αυτού οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολλές φάσεις, Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως κουράστηκε και ο Πανιώνιος έκανε κάποιες φάσεις.

Μπουχαλάκης: Φωνάζει ότι ο Ολυμπιακός θέλει κάτι καλύτερο στη θέση του. Αργός, δεν πάει την μπάλα μπροστά. Επιτέλους πρέπει να δούμε και τον Γκιγιέρμε εκεί.

Ποντένσε: Προσπάθησε, πολέμησε αλλά σήμερα ήταν σε ρηχά νερά. Έκανε μπαμ ότι θέλει φρεσκάρισμα.

Φετφατζίδης: Αυτά που χάνει στο πρώτο ημίχρονο δεν χάνονται από επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Πρέπει να βελτιώσει πολύ τα τελειώματά του γιατί στα υπόλοιπα είναι μια χαρά.

Γκερέρο: Σήμερα αυτός που αποθέωνα στα προηγούμενα ματς έδειξε μεγάλη επιπολαιότητα. Προσπαθούσε να τα κάνει όλα μόνος του, έχει δύο σουτ από πολύ καλή θέση που βγήκε άουτ και γενικά δεν ήταν συνεργάσιμος σήμερα με τους καλύτερους παίκτες. Το ότι ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο οφείλεται κατά πολύ σε αυτόν και στον Φετφατζίδη.

Ο Χασάν που μπήκε σαν αλλαγή έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό ειδικά στο ψηλό παιχνίδι αφού όταν πατάει μέσα στην περιοχή είναι μισό μέτρο πιο ψηλά από όλους.

Λάζαρος: Νομίζω ότι ο Μαρτίνς τον αφήνει πολύ περισσότερο χρόνο από ότι χρειάζεται έξω από την ομάδα.

Μάρτινς: Στα δύο τελευταία ματς η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρισμα. Αρμόδιος γι’ αυτό είναι ο κος Μάρτινς. Αυτά τα λίγα για τον προπονητή. Επιφυλάσσομαι για αργότερα.

Δείτε το νέο βίντεο του Μπάμπη Χριστόγλου στο BAM TV:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x