Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Λίβερπουλ έχει άστρο, αλλά φαβορί παραμένει η Σίτι

Αφού δεν κέρδισε ούτε με αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο Άνφιλντ η Μάντσεστερ Σίτι, πραγματικά δεν ξέρω πότε θα καταφέρει να το κάνει. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αφού δεν κέρδισε ούτε με αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο Άνφιλντ η Μάντσεστερ Σίτι, πραγματικά δεν ξέρω πότε θα καταφέρει να το κάνει. Η Λίβερπουλ, πάντως, αυτή τη στιγμή, έμεινε όρθια σε ένα ματς που... μέχρι πρόπερσι θα το έχανε και δείχνει να έχει άστρο.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το ντέρμπι του Άνφιλντ ήταν μια τεράστια απόδειξη πως τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Σίτι, έδειξαν υπερβολικό ποδοσφαιρικό σεβασμό η μια στην άλλη, μετά και τα μεταξύ τους παιχνίδια την περασμένη σεζόν, όπου κυριάρχησε ένα... ανελέητο ροντέο.

Προφανώς ο Κλοπ και ο Πεπ σκέφτηκαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επαναληφθεί κάτι τόσο ξέφρενο και φέτος, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0, σκορ που στην έδρα των «κόκκινων» είχε να σημειωθεί σε τέτοιο ματς από το 1986 και μάλιστα, καταγράφηκαν τα λιγότερα σουτ εντός εστίας από ένα «ανάλατο» 0-0 πίσω στο 2000!

Το θέμα είναι πως αφού δεν κατάφερε η Σίτι να πάρει νίκη απέναντι σε αυτή τη Λίβερπουλ που από το 60' και μετά έβγαζε μόνο κούραση, ειδικά από τη στιγμή που υπήρχε και η τεράστια ευκαιρία με το πεντακάθαρο πέναλτι του Φαν Ντάικ, ουδείς ξέρει στην ομάδα του Μάντσεστερ πότε θα καταφέρει να σπάσει την αρνητική παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο Κλοπ έχει κάνει κακό διάβασμα στο παιχνίδι, έχοντας πάρει και το ρίσκο της χρησιμοποίησης όλων των βασικών του παικτών μεσοβδόμαδα στη Νάπολι. Άργησε να βάλει φρέσκα πόδια στο ματς, το έκανε αργά με τον Στάριτζ, ενώ ξέχασε παντελώς και τον Σακίρι που θα μπορούσε να βάλει στο παιχνίδι με τρίτη αλλαγή.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x