Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Λίβερπουλ πιέζει με νίκες σε ματς που... δεν θα τα έπαιρνε πριν μια διετία

Ο τρόπος με τον οποίο η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει πως στο φετινό πρωτάθλημα θα χαθούν βαθμοί και από εκείνη, αλλά και από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τρόπος με τον οποίο η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει πως στο φετινό πρωτάθλημα θα χαθούν βαθμοί και από εκείνη, αλλά και από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η αλλαγή που έχει κάνει η ομάδα του Κλοπ παίρνοντας αποτελέσματα που μέχρι πριν από δυο χρόνια δεν θα το κατάφερνε, είναι τεράστιο κέρδος...

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Γιούργκεν Κλοπ ορθά δήλωσε πως δεν τον ικανοποιούν εμφανίσεις όπως αυτή που έκανε η ομάδα του απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, θέλησε να σταθεί στη συγκέντρωση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του μέχρι το φινάλε για να καταφέρουν έστω και με ένα τσαφ, ένα λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, να πάρουν όλους τους βαθμούς και προς το παρόν να συνεχίσουν με το απόλυτο.

Αυτή η νίκη, έκανε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να παραδεχθεί πως η Μάντσεστερ Σίτι αισθάνθηκε την πίεση του -8 στις ώρες που μεσολάβησαν από τη νίκη της Λίβερπουλ μέχρι να παίξει κι εκείνη απέναντι στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x