Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση όταν θυμήθηκε την ταυτότητά της!

Από τη στιγμή που το πλασέ του Σαλάχ πήγε στα δίχτυα η υπόθεση πρόκριση είχε τελειώσει. Γράφει από το Μάντσεστερ, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Από τη στιγμή που το πλασέ του Σαλάχ πήγε στα δίχτυα η υπόθεση πρόκριση είχε τελειωσει στο Etihad ωστόσο νομίζω πως πρέπει να δώσει καποιος στη Σίτι τα εύσημα για το τρόπο που αντιμετώπισε το πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας προϋποθέσεις για να έφτανε στην ανατροπή.

Γράφει από το Μάντσεστερ, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πρώτα απ’ όλα και μπροστά από οποιοδήποτε ανάλυση ποδοσφαιρική, οφείλει κάποιος να δώσει συγχαρητήρια και στην Μάντσεστερ Σίτι ως σύλλογο και στην αστυνομία για το ότι κύλησαν τα πάντα απολύτως ομαλά πριν τη διάρκεια του αγώνα. Η ένταση που υπήρχε λόγω του γεγονότος έξι βράδια πριν, από την καταστροφή του πούλμαν της Σίτι φτάνοντας στο Άνφιλντ, την αποσυμπίεσε η εξαιρετική λειτουργία της αστυνομίας που δεν δημιούργησε περαιτέρω προβλήματα με επιπλέον μέτρα ασφαλείας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Σίτι προηγήθηκε νωρίς με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού υπήρχε ξεκάθαρο θα πάμε στον Φάν Νταικ από τον Στέρλινγκ, ωστόσο μέχρι το ημίχρονο η ομάδα του Πέπ παίζοντας εξαιρετικά δικαιούτο να προηγείται και με αλλά γκολ. Το δεύτερο γκολ έπρεπε να είναι αυτό που πέτυχε ο Σανέ και ήταν καθαρο αφού τελευταίος μπάλα είχε βρει ο Mιλνερ.

Επίσης υπήρχε το δοκάρι από το φοβερό σουτ του Μπέρναρντ Σιλβα και οπως παραδέχτηκε ο Βαίναλντουμ στις δηλώσεις που μου εκανε μετά στη Cosmote TV η Λίβερπουλ έπαιξε πολύ άσχημα στο πρώτο μέρος και έπρεπε να βγει για να κρατήσει μπάλα προσπαθώντας να είναι και εκείνη στο παιχνίδι και όχι θεατής στο δεύτερο ημίχρονο!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x