Μουσική

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Νίκησε στον ελληνικό τελικό και με την μπαλάντα «One Last Breath» θα διαγωνιστεί στον 60ό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στη Βιέννη

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 60ό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στη Βιέννη. Η όμορφη τραγουδίστρια και περσινή νικήτρια του «The Voice» εντυπωσίασε με την ερμηνεία της μπαλάντας «One Last Breath» και κατάφερε να διακριθεί στον ελληνικό τελικό και να πάρει το εισιτήριο για τη... Βιέννη.



Η νίκη της προέκυψε κατά 50% από την ψήφο της επταμελούς κριτικής επιτροπής και κατά 50% από τις ψήφους του κοινού μέσω televoting. Την νικήτρια ανακοίνωσε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ η Έλενα-Μαρία Κυριάκου συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσοι την ψήφισαν και την επέλεξαν για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 9 το βράδυ της Τετάρτης, με παρουσιάστριες τις Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι οποίες μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων με τις σέξι δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν. Τα φορέματα με τα οποία εμφανίστηκαν στην έναρξη της βραδιάς είχαν βαθύ ντεκολτέ που αναδείκνυε το μπούστο τους, ενώ οι επόμενες ενδυματολογικές επιλογές ήταν εξίσου κομψές και φαντασμαγορικές. Το ίδιο εντυπωσιακές ήταν όμως και κατά την εμφάνισή τους με τους Freaky Fortune, τους περσινούς διαγωνιζόμενους εκ μέρους της Ελλάδας στη Eurovision, με το τραγούδι «Rise up». Το χορευτικό των δύο παρουσιαστριών κέρδισε το δυνατό χειροκρότημα από την κατάμεστη αίθουσα.

Δείτε τα υπόλοιπα διαγωνιζόμενα τραγούδια...









Μέρος της εκδήλωσης - που πραγματοποιήθηκε στη μουσική σκηνή «Έναστρον» - ήταν αφιερωμένο στην Έλενα Παπαρίζου, καθώς φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την κατάκτηση της μοναδικής πρωτιάς για τη χώρα μας με το «My Number One» το 2005.

Πέρα από τα δέκα χρόνια της ελληνικής νίκης, ο ελληνικός τελικός - Εurosong 2015 επικεντρώθηκε και στον εορτασμό των 60 χρόνων του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού της Eurovision, που φέτος επιχειρεί να αναδείξει τις πολιτιστικές συγγένειες των λαών της Ευρώπης, με βασικό σύνθημα «Building Bridges - Χτίζοντας γέφυρες».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x