Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η μέρα που άλλαξε για πάντα ο κόσμος...

Ποιος περίμενε πως ο πλανήτης θα παρακολουθούσε άναυδος μια τρομοκρατική επίθεση σε Live μετάδοση; Και όμως αυτό συνέβη εκείνο το μεσημέρι με το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη.

Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001, ο ΑΝΤ1 μετέδωσε το πρώτο επεισόδιο της ελληνικής εκδοχής του Big Brother με παρουσιαστή τον Αντρέα Μικρούτσικο. Αγόρια και κορίτσια θα έπαιρναν κάτι παραπάνω από τα 15 λεπτά δημοσιότητας που έλεγε κάποτε ο Αντι Γουόρχολ, με το σόου να φτάνει σε ποσοστά ακόμα και το 80% τηλεθέασης, την παραμονή της πρωτοχρονιάς με τη νίκη του διάσημου για λίγους μήνες Τσάκα!

Η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου του 2001, ακολουθούσε και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για τη μέρα που θα έμενε στην ιστορία επειδή θα άλλαζε για πάντα ο κόσμος!

Ποιος περίμενε πως μια μέρα θα παρακολουθούσε ο πλανήτης άναυδος στη τηλεόραση μια τρομοκρατική επίθεση σε Live μετάδοση; Και όμως αυτό συνέβη εκείνο το μεσημέρι (πρωί στην Αμερική) με το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη.

Μια μέρα που έζησα με ιδιαίτερη ένταση αφού με ολόκληρη την ομάδα παραγωγής του MEGA για τους αγώνες, ήμουν από νωρίς στο ΟΑΚΑ για το μίτινγκ του ματς της επόμενης μέρας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ώρα που κάτσαμε στο μικρό γραφείο των συσκέψεων, ο τεχνικός διευθυντής του MEGA Δημήτρης Πετρόπουλος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο κινητό του. Πάγωσε ακούγοντας να του λένε τι είχε, μόλις, συμβεί. Οι πληροφορίες ήταν μπερδεμένες αλλά ένα αεροπλάνο, όπως μετέφερε το CNN είχε πέσει πάνω στους Δίδυμους Πύργους στο Μανχάταν, πιθανώς χάνοντας το προσανατολισμό του.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x