Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η «μοιρασιά» των αγώνων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού...

Δεν περιμένουν μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός την ολοκλήρωση (αύριο, 11/4) του «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα, ώστε να μάθουν την οριστικοποίηση του αγωνιστικού τους προγράμματος στα πλέι-οφ...

Αναμονή έχουν και οι ΔΤ, Nova προκειμένου να ξεκαθαρίσει (και με τις μεταξύ τους συνεννοήσεις) η «μοιρασιά» των μεταδόσεων στα δύο πρώτα παιχνίδια, τα οποία θα διεξαχθούν μέσα στη Μ. Εβδομάδα.

Το πλήρες (και ωρολόγιο) πρόγραμμα αναμένεται να βγει απ' την Ευρωλίγκα ή αύριο (11/4) αργά το βράδυ ή το Σάββατο (12/4) το πρωί. Η εξέλιξη-θρίλερ του αποψινού ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ οδηγεί στην εκτίμηση ότι και οι δύο ομάδες θα δώσουν στα κανάλια, τα οποία έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα μεταδόσεις «φιλέτο».

Θα πρέπει να τονιστεί και αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά την ανακοίνωση του προγράμματος απ' την Ευρωλίγκα ότι ρόλο στις μεταδόσεις της ΔΤ τη Μ. Εβδομάδα πιθανότατα θα παίξει και το ΔΤ HD, καθώς ενδέχεται τουλάχιστον η μετάδοση της Δημόσιας Τηλεόρασης την Μ. Πέμπτη ή την Μ. Παρασκευή να συμπέσει χρονικά με τις Ιερές Ακολουθίες. Που θα δείχνει η ΔΤ. Κάτι που μπορεί να συμβεί και στη μετάδοση της Μ. Τρίτης ή της Μ. Τετάρτης.

Εν πάση περιπτώσει αυτός είναι ένας ...πονοκέφαλος που υφίσταται στην ΔΤ, με τη Nova να μην έχει (ως συνδρομητικό) τέτοιες ανησυχίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x