Επικαιρότητα

Η Μπόκο Χαράμ έδωσε βίντεο με δεκάδες σφαγιασθέντες Νιγηριανούς

«Θα σκοτώνουμε τους πάντες, μέχρι η γη να βαφτεί κόκκινη» λέει ο ηγέτης της οργάνωσης - Οι φρικτές εικόνες και το μήνυμα του ηγέτη προκαλούν τρόμο στη χώρα και ανησυχία στη διεθνή κοινότητα

Εικόνες απόλυτης φρίκης με δεκάδες νεκρούς άντρες - θύματά της έδωσε η Μπόκο Χαράμ στη δημοσιότητα. Οι αντάρτες απεικονίζονται να μπαίνουν σε ένα μπουντρούμι, όπου κείτονται οι νεκροί με το πρόσωπο στο έδαφος, ενώ ο ηγέτης της οργάνωσης λέει πως πλέον είναι αποφασισμένοι να σκοτώνουν όσους πέφτουν στο δρόμο τους «μέχρι η γη να βαφτεί κόκκινη».

Οι αντάρτες φαίνεται πως δυσκολεύονται ακόμα και να περπατήσουν μέσα στο δωμάτιο αυτό, καθώς το έδαφος βρίσκονται πεταμένα τα πτώματα των αντρών, που χαρακτηρίζονται «άπιστοι» και μοιάζει να πρόκειται για ενήλικες.

«Σιγουρέψαμε πως το πάτωμα στο δωμάτιο αυτό βάφτηκε κόκκινο από το αίμα» ακούγεται να λέει ο ηγέτης και συνεχίζει «έτσι θα είναι τα πράγματα από εδώ και πέρα σε όλες τις μελλοντικές μας επιθέσεις και συλλήψεις των απίστων».



«Από τώρα, οι σκοτωμοί, οι σφαγές, οι καταστροφές και οι βομβαρδισμοί θα είναι το δικό μας θρησκευτικό καθήκον όπου κι αν εισβάλουμε», ακούγεται επίσης να λέει.

Στο βίντεο ο ηγέτης λέει ακόμα ότι ο προφήτης Μωάμεθ λέει πως οι αιχμάλωτοι πρέπει να κρατούνται, όχι να εκτελούνται, αλλά «εμείς πιστεύουμε ότι δεν είναι κατάλληλη η ώρα για αιχμαλώτους. Κι έτσι, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το έδαφος να γίνεται κόκκινο από το αίμα των φυλακισμένων».

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x