Viral

Η ομιλία του Ρονάλντο που «πόρωσε» τους συμπαίκτες του και σήκωσαν το 11ο της Ρεάλ (video)

Το ηθικό των συμπαικτών του στη Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να ανυψώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μία ομιλία που αποκαλύπτει σήμερα η AS.

Το ηθικό των συμπαικτών του στη Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να ανυψώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μία ομιλία που αποκαλύπτει σήμερα η AS, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον τελικό του Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο.

Οι «μερένχες» προηγούνται με σκορ 1-0 και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να πάρει πάνω του την κατάσταση, ώστε οι συμπαίκτες του να πάρουν τα… πάνω τους και να μπορέσουν τελικά να κατακτήσουν το 11ο βαρύτιμο τρόπαιο στην ιστορία του ισπανικού συλλόγου.

«Ακούστε με, θέλω να πω κάτι. Απέχουμε 45 λεπτά από το να γράψουμε ιστορία. Μερικές φορές η κούραση είναι ψυχολογική. Πρέπει σε αυτά τα 45 λεπτά να παίξουμε στο τοπ. Μπορούμε να το κάνουμε διότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι θέμα μυαλού. Εϊμαστε 45 λεπτά από το να γράψουμε ιστορία. Αμυνόμαστε όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε μαζί», ακούγεται να λέει ο διεθνής άσος και στη συνέχεια οι συμπαίκτες του τον χειροκρότησαν.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x