Γιώργος Ζαχαριάδης

Η περίοδος του παθιασμένου έρωτα στον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ της Κέρκυρας και της αναγέννησης, για τον ΠΑΟΚ που ζει τον έρωτα και σκοράρει μονίμως και για τις μεταγραφές και τους στόχους.

Από τις 24 Νοεμβρίου, από την ημέρα που ο ΠΑΟΚ νίκησε στη Φλωρεντία, ξεκινά μια περίοδος που αν τυχόν την απομονώσουμε, μιλάμε για ομάδα του απόλυτου πρωταθλητισμού, της ευρωπαϊκής επιτυχίας και ουσιαστικής αναγνώρισης. Μιλάμε για την περίοδο του παθιασμένου έρωτα…

Με τους οπαδούς, με τον προπονητή, με τον πρόεδρο, με όλο τον ΠΑΟΚ. Όλο μέλι ήταν ο ΠΑΟΚ που είδαμε μέχρι και στην Κέρκυρα, κλείνοντας το ’16 σαν να μην προηγήθηκε μια σειρά αγώνων που τον κατάντησαν στην δέκατη θέση ή κάπου εκεί γύρω… Που νομίσαμε ότι θα είναι η χειρότερη χρονιά ακόμη και από εκείνη την πρώτη του Σάντος.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

zahariadis@hotmail.com



Αλλαξε άρδην η εικόνα, πολλά τα γκολ, ακόμη κι αν πρόκειται για την Ελευσίνα και όχι την… Μπαρτσελόνα, ακόμη και αν

πήρε φόρα με το πιο απίθανο αυτογκόλ που είδαμε πολύ καιρό τώρα, στην Κέρκυρα.

Πολλά γκολ ακόμη κι αν ο Αθανασιάδης κλείνει το 2016 του πρωταθλήματος χωρίς να έχει βρει δρόμο στα αντίπαλα δίχτυα, ούτε και με το χθεσινό του πέναλτι. Νισάφι, αδερφέ…

Ας το αφήσουμε στην άκρη. Να πω την αλήθεια, μπορεί να είναι αγχωμένος και ελαφρώς απογοητευμένος με την αστοχία, αλλά, δεν αποκλείεται να είναι ευκαιρία για να βελτιώσει ό,τι έχει… βαλτώσει από το ρεπερτόριό του.

Χθες, κάτι έκανε με τη συμμετοχή του στη δημιουργία.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι για να το συζητούμε, πείθει ότι έκανε μια σπουδαία επανεκκίνηση και το χρεώνονται όλοι. Και η απομάκρυνση του Τζαβέλλα, μπορεί να μην βοήθησε ακόμη τον Αθανασιάδη, όπως είχε προβλέψει ο Ίβιτς, αλλά, μην τρελαθούμε, χρονικά η απομάκρυνσή του συμπίπτει με την… ανανέωση της σελίδας.

Το ερώτημα είναι πως θα επιστρέψει όταν θα παίξει στην αρχή του χρόνου κάτι παιχνίδια που χρωστά για το πρωτάθλημα και πως θα εξακολουθήσει να διατηρεί μεγάλη ταχύτητα.

Επίσης, μπαίνουμε σε περίοδο μεταγραφών, υπάρχει, λένε πλάνο, υπάρχει και λόγος για ενίσχυση. Ας μας πούνε και με ποιο σκοπό θα γίνουν οι προσθήκες και ίσως οι ανακατατάξεις στο εσωτερικό, για να ξέρουμε ποιος είναι τελικά ο φετινός

στόχος (μάλλον η δεύτερη θέση, εκτός αν γίνει θαύμα…) και αν υπάρχει κάποια λογική για την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x