Viral

Η πιο αποτυχημένη κατεδάφιση γηπέδου -Έλληνα ιδιοκτήτη- όλων των εποχών! (video)

Σαν τις τζούφιες στρακαστρούκες το Πάσχα. Σαν τη φωτοβολίδα που δεν λέει να ανάψει ποτέ στο γήπεδο. Σαν τον $#%$# αναπτήρα όταν φυσάει. Σαν ΟΛΑ αυτά μαζί ήταν η κατεδάφιση του ''Pontiac Silverdome''.

3/12/2017.

Μια ημερομηνία ορόσημο στην ιστορία των κατεδαφίσεων κτιρίων, με τον τρόπο που (ελάτε, παραδεχθείτε το) σας -και μας- αρέσει: Τη χρήση εκρηκτικών!

Μετά από 10 χρόνια, λοιπόν, όπου στέκει… μόνο και έρμο, πάρθηκε η απόφαση να «πέσει» το ''Pontiac Silverdome''.

Το ιστορικό στάδιο του Μίσιγκαν, στις ΗΠΑ, το οποίο, από το 1975 έως το 1997, όταν και άνοιξε τις πύλες του το ''FedExField'' της Ουάσινγκτον, ήταν το μεγαλύτερο στο NFL (82.000 θεατών), «φιλοξενώντας» τους Detroit Lions -μέχρι το 2001.

Από το 1978, μάλιστα και για μία δεκαετία, ήταν το «σπίτι» και των Πίστονς, ενώ εκεί αγωνιζόταν και η ποδοσφαιρική ομάδα Detroit Express.

Ήρθε, όμως, το πλήρωμα του χρόνου.

Το 2009, το ''Pontiac Silverdome'' πέρασε σε χέρια… συμπατριώτη, καθώς το αγόρασε ο Ανδρέας Αποστολόπουλος, της πιο πλούσιας ελληνικής οικογένειας του Καναδά και μιας εκ των πιο πλούσιων, γενικά, της Αμερικής, αλλά το 2013 μπήκε οριστικά λουκέτο, ενώ το 2014 αφαιρέθηκε η οροφή του.

Φέτος, λοιπόν, ήταν η χρονιά μιας… προδιαγεγραμμένης κατεδάφισης.

Μόνο που το ''Pontiac Silverdome'' αποδείχθηκε σκληρό καρύδι!

Μόνο καπνοί βγήκαν, μετά τις εκρήξεις, με το στάδιο να στέκει ακόμα, στην πιο αποτυχημένη κατεδάφιση στην ιστορία των πιο αποτυχημένων κατεδαφίσεων!

Ιδού το σχετικό βίντεο:



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x