Διονύσης Δεσύλλας

Η πιο σπουδαία είδηση για τον Παναθηναϊκό

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sport-fm.gr για τις 300.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη και εξηγεί γιατί αυτό το νέο είναι το σπουδαιότερο απ’ όλα στον Παναθηναϊκό οργανισμό.

Αποτελεί, δίχως αμφιβολία, την πιο σπουδαία είδηση για τον Παναθηναϊκό. Καμία μεταγραφή, ποδοσφαιρική, μπασκετική ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν «αγγίζει» σε σημαντικότητα το νέο που έχει να κάνει τη χορηγία που θα λάβει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από τον ΣΚΑΪ. Οι λόγοι πολλοί…

Το ποσό, για την εποχή, είναι πολύ υψηλό. Περίπου 300.000 ευρώ θα μπουν τα ταμεία της «μάνας του λόχου», σε μια περίοδο που ο πρόεδρος Ηλίας Μιχαλαριάς και όλοι οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον ΑΟ, ψάχνουν και το… μισό ευρώ για να καλύψουν τρύπες, αλλά και για να κρατήσουν τα τμήματα του πιο ιστορικού συλλόγου της χώρας σε υψηλό επίπεδο. Και πιστέψτε με, οι προσπάθειες όλων αυτών που ασχολούνται με τον Ερασιτέχνη είναι πάρα, μα πάρα πολλές και σκληρές. Ο Παναθηναϊκός συντηρείται με τεράστια δυσκολία και με πολύ κόπο απ’ όλους.

Οι 300.000 ευρώ έρχονται ως μάνα εξ ουρανού για τον Παναθηναϊκό. Με αυτά τα χρήματα θα τακτοποιηθούν εκκρεμότητες και χρέη και φυσικά θα υπάρξει μια άλφα άνεση για μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο τα διάφορα τμήματα του ΑΟ. Τα χρήματα αυτά θα είναι ένα τεράστιο μαξιλάρι για τον Ερασιτέχνη και ίσως η αφετηρία για κάτι μεγαλύτερο.

Δεν αρκούν, φυσικά. Χρειάζονται κι άλλες πρωτοβουλίες και «δωρεές» ή «χορηγίες» από πολλούς. Αυτό που έγινε, όμως, μια πολύ μεγάλη «ένεση» και… ανακουφίζει τον σύλλογο από πάρα πολλά προβλήματα που τον βασάνιζαν. Το να δίνεις σήμερα 300.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη, στις μέρες μας, είναι σαν να βάζεις 5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ. Δεν τα λες και λίγα. Η παραπάνω κίνηση και μάλιστα δίχως... αυτοδιαφήμιση και όχι για τα τμήματα της βιτρίνας, είναι άξια συγχαρητηρίων και μακάρι να γίνουν κι άλλες τέτοιες από ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x