Δελτία Τύπου

Η πρωταθλήτρια, ΑΕΚ στο «GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ»

«Ήρθαμε στην ΑΕΚ για τίτλους και δικαιωθήκαμε, όνειρό μας να παίξουμε στην «Αγιά Σοφιά».»

Τάσος Μπακασέτας, Μιχάλης Μπακάκης, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Ανέστης ανοίγουν την καρδιά τους στο "Goal Χωρίς Σύνορα", σε μια απολαυστική συνέντευξη στους Μανώλη Σφακάκη και Μιχάλη Τσίγκρη, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα.

Λίγο πριν την φιέστα της 'Ενωσης σε Ριζούπολη και Νέα Φιλαδέλφεια, οι πρωταθλητές Ελλάδος μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για την πορεία από τα χαμηλά πατώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην κορυφή και τη μακρά διαδρομή από την αμφισβήτηση στην καταξίωση.

Οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ελλάδος, ξεχωρίζουν τις στιγμές της χρονιάς, διαλέγουν το ωραιότερο παιχνίδι της σεζόν, σχολιάζουν τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και ονειρεύονται να παίξουν τον πρώτο επίσημο αγώνα τους στην "Αγιά Σοφιά".

"Ήρθαμε στην ΑΕΚ σε μια δύσκολη περίοδο, την συναντήσαμε στην Β’ Εθνική και κάθε χρονιά κάναμε και ένα βήμα παραπάνω. Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθαμε στην ΑΕΚ θέλαμε να γίνουμε πρωταθλητές και τα καταφέραμε", είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αναφερόμενος στα γεγονότα της Τούμπας, ο Μιχάλης Μπακάκης, σχολίασε πως "στο γήπεδο δεν μπαίνουν μονάχα οι 11 ποδοσφαιριστές, αλλά ολόκληρο το club. Παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι, φροντιστές και παράγοντες. Έγιναν πράγματα που έπρεπε να τιμωρηθούν. Ως ποδοσφαιριστές παίξαμε, ιδρώσαμε, όπως οι παίκτες του ΠΑΟΚ και οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, για αυτό και πήραμε το πρωτάθλημα".

Μιλώντας για το γήπεδο της ΑΕΚ που κατασκευάζεται, ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε πως "η ομάδα αλλάζει αυτόματα επίπεδο, με μια τέτοια κίνηση. Όλοι ξέρουμε τι έζησε η ΑΕΚ σε αυτό τον ιστορικό χώρο και θα χαρούμε όλοι μας να παίξουμε τον πρώτο αγώνα της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια". Τέλος, ο Γιάννης Ανέστης χαρακτήρισε τον αγώνα με την Μίλαν, ως την καλύτερη στιγμή του τη φετινή σεζόν, προσθέτοντας πως "αυτή τη βραδιά θα τη διηγούμαι στα παιδιά μου".

Οι παίκτες της Ένωσης, "τσακώνονται" για το ποιος είναι ο πιο γρήγορος παίκτης της ομάδας, πειράζουν τον Τάσο Μπακασέτα για έναν πανηγυρισμό του, απονέμουν τα εύσημα στον "διορατικό" Βασίλη Λαμπρόπουλο και διαφωνούν για το ποια είναι η θέση που ταιριάζει στον Μιχάλη Μπακάκη.

Αυτό το Σάββατο, στις 12:00 το μεσημέρι, στο "Goal Χωρίς Σύνορα" με τον Μανώλη Σφακάκη, μαζί με πλούσιο ρεπορτάζ από τον ημιτελικό της ΑΕΚ στο F4 του Basketball Champions League κόντρα στην Μούρθια.

Και όπως κάθε Σαββατοκύριακο, στο "Goal Χωρίς Σύνορα", όλα τα γκολ από το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ, τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας και το αντίο του Αντρές Ινιέστα στην Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x