Ισπανία

«Η Ρεάλ Μαδρίτης τηρεί όλους τους κανονισμούς»

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στις υποψίες για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 18 ετών εξέδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, διαψεύδοντας κάθε είδους φημολογία για την έρευνα της FIFA.

Τις έρευνές της στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης για παράνομες μεταγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 18 ετών εντείνει η FIFA και ο ισπανικός σύλλογος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία απαντά στις υποψίες και χαρακτηρίζει «αβάσιμα» τα συγκεκριμένα σενάρια.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίζεται την προστασία και τη σωστή και υγιή ανάπτυξη των ανηλίκων μέσω αυστηρής επιτήρησης, χωρίς εξαιρέσεις, σύμφωνα με τους κανονισμούς για την κατάσταση και τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, και είναι σε πλήρη συμφωνία με τις εν λόγω έρευνες που διεξάγονται για το σκοπό αυτό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανταποκριθεί επιμελώς, παρέχοντας όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται από την Επιτροπή εντός των καθορισμένων προθεσμιών και με λεπτομερή έγγραφα.

Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η ισπανική ομοσπονδία, μέσω των οποίων εξελίσσεται η έρευνα, έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένες με τις πληροφορίες που έχουν παράσχει και οι οποίες επαληθεύουν την αυστηρή τήρηση των κανονισμών για μεταγραφές σε κάθε περίπτωση
», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x