Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Σίτι τιμώρησε τη μέτρια Άρσεναλ και ο Πεπ την υποκρισία της FA!

Η Σίτι πήρε το τρίτο της Λιγκ Καπ τις τελευταίες 5 σεζόν ενώ βρίσκεται καθοδόν για το πρωτάθλημα που ουσιαστικά το έχει κατακτήσει από τον Δεκέμβριο! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το απίθανο στατιστικό είναι πως σε όλη την ιστορία της από το 1880 μέχρι το 2011 κατέκτησε εννιά σημαντικούς τίτλους (δύο πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα Αγγλίας, δυο Λιγκ Καπ και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων) και τώρα ήδη μετράει έξι και πάει για έβδομο σε μια οκταετία! Το λες και εντυπωσιακό!

Αγωνιστικά κάτι καινούργιο δεν μάθαμε από τον τελικό αφού η ποιότητα και η κλάση της Σίτι ήταν αδιαμφισβήτητη αν και τελικά δεν έπαιξε πολύ καλά! Και αυτό ήταν το τρομακτικό αφού παίζοντας σχετικά καλά διέλυσε την αντίπαλο της.

Ωστόσο θα περίμενε κανείς περισσότερη αντίσταση από την πλευρά της ομάδας του Βενγκέρ, η οποία με το που δέχτηκε το γκολ από τον Αγουέρο (των 15 γκολ ήδη μέσα στο 2018) κατέρρευσε και σε καμιά στιγμή δεν έδειξε ικανή να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ειδικά η εικόνα του να περπατάνε στο 2-0 οι χαφ και να μην προσπαθούν να πιέσουν για να πάρουν πίσω τη μπάλα εξόργισε του φίλους των gunners στα social media!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x