Η επιστροφή του Σεμπάστιαν Οζιέ στη Citroen εν' όψει της νέας σεζόν αποτελεί ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο, με τις δύο πλευρές να έχουν ανοίξει διάλογο, προκειμένου να ξανασυνεργαστούν έπειτα από επτά χρόνια.

Ο Γάλλος, πεντάκις πρωταθλητής του WRC, είχε αποχωρήσει από την ομάδα της Citroen, έπειτα από μιά έντονη σεζόν δίπλα στον Σεμπάστιαν Λεμπ και το συμβόλαιό του με την ομάδα της M-Sport Ford εκπνέει στο τέλος του έτους, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα δεχθεί προτάσεις και από τις τέσσερις ομάδες του WRC.

Ο διευθυντής της ομάδας της Citroen δήλωσε σχετικά: «Σκέφτομαι σχετικά με το line up της ερχόμενης σεζόν πολύ τον τελευταίο καιρό. Έχουμε αρκετές επιλογές και μιλάμε με πολλούς οδηγούς - μπορεί να υπάρξουν αλλαγές εν' όψει της καινούριας περιόδου».

Ερωτώμενος σχετικά με τον Οζιέ και την πιθανότητα επιστροφής του απάντησε: «Συζητώ με τον Σεμπάστιαν, όπως συζητώ και με άλλους οδηγούς. Φυσικά και θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι να έχουμε έναν τέτοιο οδηγό στην ομάδα μας».

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ