Betmasters

Η Σουόνσι μπορεί να κερδίσει τη Γιουνάιτεντ…

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναλύει στο sport-fm.gr τους λόγους για τους οποίους η Μάντσεστερ δεν είναι αγωνιστικό φαβορί στο «Λίμπερτι» και προτείνει τη νίκη των Ουαλών!

Πέντε παιχνίδια επίσημα έχει δώσει η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ την τρέχουσα σεζόν, δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε! Αυτό της Ευρώπης, των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου διέσυρε την Κλαμπ Μπριζ είναι το ένα. Οι Βέλγοι, βέβαια, ουδεμία σχέση έχουν με την περυσινή ομάδα που διέπρεψε στο Γιουρόπα Λιγκ και τα χάλια τους, ανεξάρτητα κι αν προκρίθηκαν, τα είδαμε στους δύο αγώνες του τρίτου προκριματικού με τον Παναθηναϊκό. Η Μάντσεστερ εκμεταλλεύτηκε την τρύπια άμυνά τους και σκόραρε επτά φορές σε 180 αγωνιστικά λεπτά (3-1 στο «Ολντ Τράφορντ», 0-4 στη ρεβάνς του «Μπρέιντελ»).

Αν υπολογίσουμε τις τελικές 19-1 στην Αγγλία, το χαμένο πέναλτι του Τσιτσαρίτο και την εικόνα των Βέλγων στη ρεβάνς, θα μπορούσε να έχει βάλει άλλα πέντε γκολ στα δύο ματς σίγουρα. Yπάρχει, όμως, και το άλλο πρόσωπο για τους «red devils»: Του 2-1-0 στην Πρέμιερ Λιγκ, με γκολ 2-0. Ούτε με την Τότεναμ, ούτε με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ ήταν καλοί, ωστόσο νίκησαν με 1-0. Στο καλύτερό τους ματς, στο 0-0 με τη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ», δεν κατάφεραν να κερδίσουν, αν και δικαιολογημένα εκφράζουν το παράπονό τους για ακυρωθέν γκολ του Ουέιν Ρούνι στο 4΄!

Αν αυτό μετρούσε, σίγουρα η συνέχεια θα ήταν διαφορετική. O Άγγλος στράικερ βρήκε δίχτυα, σκοράροντας μάλιστα χατ-τρικ με την Μπριζ, μετά από 878 αγωνιστικά λεπτά! Μία φορά στην καριέρα του στην Αγγλία έχει φτάσει τα δέκα παιχνίδια Πρέμιερ δίχως να σημειώσει τέρμα κι αυτό όταν αγωνιζόταν στην Έβερτον, από τον Αύγουστο ως τον Δεκέμβριο του 2013. Τώρα έχει εννέα κι αν δεν το στάξει στο «Λίμπερτι», ισοφαρίζει αυτό το αρνητικό ρεκόρ καριέρας. Ο φαν Χάαλ δήλωσε πώς τον συμβουλεύεται στα θέματα ενδεκάδας (!), με τον Ολλανδό να κλείνει πενήντα αγώνες στον πάγκο της Γιουνάιτεντ στο «Λίμπερτι».

Στο πρώτο του ματς είχε ηττηθεί από τη Σουόνσι, με 2-1, στο «Ολντ Τράφορντ» τον Αύγουστο του 2014! Από την άλλη, η ομάδα του Γκάρι Μονκ (που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στην τακτική των Ουαλών) έχει αναπτύξει καλή πρόσφατη παράδοση με τη Μάντσεστερ, ενώ και φέτος δείχνει ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Πάλεψε στην πρεμιέρα την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (2-2), κέρδισε τη Νιούκαστλ με σβηστές μηχανές κι έμεινε στην ισοπαλία με τη Σάντερλαντ σ΄ ένα ματς που με την ίδια ευκολία που θα μπορούσε να το νικήσει, θα μπορούσε και να το χάσει!

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς, με οκτώ γκολ στα εννέα τελευταία ματς Πρέμιερ, είναι καυτός και μειώνει τον αριθμό χαμένων ευκαιριών που τον χαρακτήριζαν μέχρι πρόσφατα. Αν βρει πάλι δίχτυα θα γίνει ο πρώτος παίκτης των «κύκνων» που σκοράρει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές Πρωταθλήματος! Ο Μονκ δεν έχει αγωνιστικά ζητήματα, ο Κι που είχε τραυματισμό λογικά θα μπει στην ενδεκάδα αφού έπαιξε και στο Λιγκ Καπ (3-0 τη Γιορκ) μεσοβδόμαδα, επομένως θα λάβει λογικά θέση πλάι στον Σέλβι στα αμυντικά χαφ. Η Σουόνσι έχει μία τετράδα παικτών εμπρός, η οποία μπορεί να κάνει τέρατα!

Ο Αντρέ Αγιού είχε δοκάρι με τη Σάντερλαντ και φορμάρεται, ο Σίγκουρντσον απειλεί με σουτ εκτός περιοχής κι εκτελεί τα στημένα, ο Μοντέρο έχει κάνει κουτούς όσους δεξιούς μπακ έχει αντιμετωπίσει ως τώρα και ο Γκομίς σκοράρει με συνέπεια. Η Μάντσεστερ στην Αγγλία δεν πετυχαίνει γκολ εύκολα, είτε δημιουργεί ευκαιρίες είτε όχι. Θ΄ αντιμετωπίσει μία ομάδα που εσχάτως τής έχει πάρει τον αέρα, τακτικά σωστή και μάλιστα εκτός έδρας. Μόνος λόγος για να μην κοντραριστεί το φαβορί είναι η φανέλα του! Η Σουόνσι μπορεί να κερδίσει τη Γιουνάιτεντ… Αν και το σημείο στέκει μονάχο του, μία δυάδα μπορεί να συμπληρωθεί με το απίθανο Goal στο Παναθηναϊκός-Καλλονή που κοστολογείται 2,70!

Αυτή η άμυνα του Παναθηναϊκού (αν και Μπούρμπος στην αποστολή δεν θα υπάρχει!) είναι ικανή να δεχτεί γκολ από τον οποιονδήποτε. Ο Ταυλαρίδης σέρνεται, ο Νάνο ανασταλτικά έχει κενά, δεξιά θα παίξει ο Μαρινάκης, με τον Σάντσες να προσπαθεί να μπει στο κλίμα… Μένει ένας Στιλ να μαζεύει τα πάντα. Λογικά η Καλλονή θα είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας και αρκετά αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι. Σκόραρε δύο γκολ η Γκαμπάλα στη «Λεωφόρο», δεν θα μπορέσουν ένα οι Νησιώτες; Και να μην μπορέσουν και να μην βγει η πρόταση, η τιμή στο Goal ποντάρεται με κλειστά μάτια…

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
739. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 1 (3,15)
118. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ: GOAL (2,70)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x