Gossip

Η Στόρμι Ντάνιελς διαλέγει το «μανιτάρι» του Τραμπ (VIDEO)

Νέες αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του πλανητάρχη από την πληθωρική πορνοστάρ.

Σε νέες καυτές αποκαλύψεις για την σεξουαλική ζωή του Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε η πληθωρική πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς. Καλεσμένη στην εκπομπή του Αμερικανού κωμικού, Τζίμι Κίμελ έδειξε ποιο από τα μανιτάρια, που της πρόσφερε ο παρουσιαστής μοιάζει περισσότερο με το μόριο του πλανητάρχη.

Ο Κίμελ της έδωσε έναν δίσκο με μανιτάρια όλων των ειδών και της ζήτησε να διαλέξει ένα που της θυμίζει περισσότερο τον Αμερικανό πρόεδρο. Η Ντάνιελς ξέσπασε σε γέλια και διάλεξε το μικρότερο. «Ξέρετε πόσα μηνύματα μίσους έλαβα από ανθρώπους που λατρεύουν τον Μάριο Καρτ. Μέσα σε μία ημέρα κατάφερα να καταστρέψω την παιδική ηλικία της μισής Αμερικής και την καλλιέργεια μανιταριών παντού», αστειεύτηκε η πορνοστάρ.

Το αστείο έγινε σε ευθεία σύνδεση με τις αποκαλύψεις στο βιβλίο της Στόρμι Ντάνιελς για την ερωτική περιπέτεια που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ «Πλήρης Αποκάλυψη». Σε κάποιο σημείο γράφει ότι το μόριο του Τραμπ μοιάζει με μανιτάρι. «Ξαπλωμένη εκεί και ενοχλημένη που θα έκανα σεξ με έναν άνθρωπο με Γετί Ιμαλαϊων και ένα μόριο ίδιο με τον χαρακτήρα – μανιτάρι στον Μάριο Κάρτ. Θα μπορούσε να είναι το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που είχα αλλά ξεκάθαρα αυτός δεν είχε την ίδια γνώμη», γράφει η Ντάνιελς.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x