F1

Η συγκίνηση του Χάμιλτον και το φιλί της Νικόλ

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Formula 1. Το φιλί της συντρόφου του, Νικόλ Σέρζινγκερ, πάνω στο… κράνος του.

Με δάκρυα στα μάτια ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Formula 1. Ο Βρετανός πιλότος έγινε ένα με την οικογένειά του, ενώ η σύντροφός του και ποπ σταρ, Νικόλ Σέρζινγκερ, έσπευσε να τον φιλήσει στο… κράνος.

«Είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου και το οφείλω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου. Το 2008 ήταν κάτι ξεχωριστό, αλλά αυτό που νιώθω τώρα το ξεπερνά. Είναι ό,τι καλύτερο έχω νιώσει», δήλωσε ο νέος πρωταθλητής.

«Δεν έχω λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Έκαναν τη διαφορά. Επίσης ευχαριστώ την οικογένειά μου. Σας αγαπώ. Και φυσικά ευχαριστώ την ομάδα μου», ανέφερε ο 30χρονος πιλότος.

«Έκανα πολύ καλή εκκίνηση, ίσως την καλύτερη που έχω κάνει ποτέ. Είχα διαφορετικές επιλογές μπαίνοντας στον αγώνα, σε περίπτωση που ήμουν πρώτος ή δεύτερος», πρόσθεσε.

Όσο για τον μεγάλο του αντίπαλο, Νίκο Ρόσμπεργκ, είπε: «Ο Νίκο έδωσε μεγάλη μάχη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά το 1997 και εξ αρχής πίστευα πως θα κάποια μέρα θα ήμασταν ανταγωνιστές. Είχε το μεγαλείο να έρθει να με συγχαρεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x