Χάντμπολ

Η σύσκεψη για τους τελικούς της Handball Premier

Μέσα σε άριστο κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΟΧΕ η σύσκεψη για τους τελικούς της Handball Premier ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας, Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής Πρωταθλήματος, Γιάννης Καρανάσος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σωτήρης Μίγκας, το μέλος της ΔΕΠ και Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΟΧΕ, Δημήτρης Σταυρακάκης, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος (Γενικός Αρχηγός), Μπάμπης Προδρομίδης (τιμ μάνατζερ) και οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης (αθλητικός διευθυντής), Ηλίας Χατσίκας (τιμ μάνατζερ).

Υπήρξε αναλυτική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τους τελικούς και συγκεκριμένα οργανωτικά, αγωνιστικών χώρων των γηπέδων, απονομών, διαιτησίας, επικοινωνίας και τηλεοπτικά.

Όλοι συμφώνησαν πως θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο για την ομαλή διεξαγωγή των τελικών, όσο και για την καλή εικόνα στις εξέδρες και εξωαγωνιστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x