Δελτία Τύπου

«Η τέχνη του πολέμου για το ποδόσφαιρο»: Ένα βιβλίο με υπογραφή Χρ. Χαραλαμπόπουλου

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Δίαυλος» το βιβλίο του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου «Η τέχνη του πολέμου για το ποδόσφαιρο».

Ένα εξαιρετικό δώρο για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και τη φιλοσοφία πίσω από αυτό αποτελεί το βιβλίο του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου «Η τέχνη του πολέμου για το ποδόσφαιρο».

«Το ποδόσφαιρο έχει κυρίως φάση άμυνας και φάση επίθεσης. Και μόνο για αυτό η προσπάθεια του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου να το περιγράψει με απόλυτα στρατιωτικούς όρους, εκτός από διασκεδαστική είναι και ενδιαφέρουσα. Θα τη χαρείτε...», συστήνει ανεπιφύλακτα ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

«Όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο οφείλουμε χάριτες στον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο. Το βιβλίο, που μας παραδίδει, είναι μια βαθυστόχαστη μελέτη πάνω στην ουσία τού ποδοσφαίρου: μελέτη εφαρμοστική ενός αθάνατου προτύπου, του βιβλίου του Σουν Τσου? μελέτη ιστορική και κοινωνιολογική με επίμονη έρευνα πεδίου? μελέτη εκλαϊκευτική, μη αφιστάμενη ωστόσο της επιστήμης, καθότι βασίζεται στον αληθή χαρακτήρα του αθλήματος. Γι’ αυτό και το ύφος του συγγραφέα ξεφεύγει από τα τετριμμένα και συντρέχει τον αναγνώστη στο να εξοικειωθεί με την αρχετυπική αλήθεια αυτού του παιχνιδιού: με το εγγενές και πραγματικό νόημα του ποδοσφαίρου, με τον πόλεμο», υπερθεματίζει ο Γιώργος Κεντρωτής

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Δίαυλος»


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x