Βόλεϊ

Η θέση του Άρη για το επεισόδιο με τη λιπόθυμη αθλήτρια στην Πυλαία (video)

Ένα βίντεο με την στιγμή της λιποθυμίας της αθλήτριας του ΑΟ Θήρας, Μελίνας Εμμανουηλίδου δημοσίευσε ο Άρης, για να απαντήσει στις κατηγορίες του συλλόγου της Σαντορίνης.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες του ΑΟ Θήρας, για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην Πυλαία, στο ματς που έκρινε την πρόκριση στους τελικούς της Volleyleague Γυναικών κόντρα στον Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν δημοσιεύοντας το βίντεο από τη στιγμή της πρώτης λιποθυμίας της Μελίνας Εμμανουηλίδου και τονίζοντας το χειροκρότημα των οπαδών του Άρη για να τη στηρίξουν.

«Μπορεί η πίεση του αγώνα να ήταν μεγάλη, αλλά για ακόμα μια φορά ο φίλαθλος κόσμος του Άρη, έδειξε το μεγαλείο του. Στο 3ο σετ και όταν η ομάδα μας προηγήθηκε με 24-22, η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, Μελίνα Εμμανουηλίδου, ένιωσε μια προσωρινή αδιαθεσία από την πίεση του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο, όλο το γήπεδο χειροκροτούσε παρατεταμένα μέχρι να σηκωθεί η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, ενώ 2 γιατροί φίλοι της ομάδας του Άρη, έσπευσαν αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Όπως αποδείχτηκε δεν είχε κάτι σοβαρό, καθώς άμεσα σηκώθηκε και ολοκλήρωσε κανονικά όλο τον αγώνα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα...», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσίευσή της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x