Τένις

Η τρελά που προκάλεσε ο Τσιτσιπάς!

Στον δεύτερο γύρω του US Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και έτσι μίλησε για την τρελά που προκλήθηκε στην Ελλάδα μετά την επιτυχία του.

Η ζωή του άλλαξε μια για πάντα και όπως δηλώνει και ο ίδιος άλλαξε και των Ελλήνων, αφού άρχισαν όλοι να βλέπουν τένις.

«Μου είπαν ότι ακόμα και παππούδες στα χωριά έβλεπαν τένις. Δεν είχαν ιδέα για το άθλημα προηγουμένως. Ο κόσμος τρελάθηκε. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς, γιατί δεν πήγα στην Ελλάδα. Δόθηκε μεγάλη προσοχή. Τραγουδιστές, πολιτικοί τουίταραν για τένις»

Ο Στέφανος είχε κάποια θέματα κατά την διάρκεια του αγώνα και αυτό πέρασε προς τα έξω. Η ζέστη και τα νεύρα σίγουρα δεν ήταν τα μονά.

«Ναι, είχα κάποια θέματα με το στομάχι μου. Ξεκίνησαν στο τέλος του πρώτου σετ. Δεν αισθανόμουν καλά, ένιωθα φουσκωμένος. Με ενοχλούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα και είχα εκνευριστεί. Δεν μπορούσα να παίξω όπως θα ήθελα, ήταν δύσκολο να κρατήσω το επίπεδό μου, την ίδια ένταση. Αλλά κατάφερα να κάνω κάποια πράγματα που λειτούργησαν. Δεν τα παράτησα, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό σε κάποια κλειστά service games. Αυτό ήταν το πρόβλημα, το στομάχι. Ένιωθα περίεργα».

Αναφέρθηκε επίσης και στην απρεπή συμπεριφορά του, κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς ακούστηκε να λέει σε κάποιον στην εξέδρα, να σκάσει. Αν και δεν έχασε κανένα σετ, τα νεύρα του 20χρονου τενίστα ήταν φανερά.

«Λυπάμαι που το έκανα, αλλά ήταν ένας φίλος μου που έχει έρθει από την Αυστραλία να με στηρίξει. Είσαι συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, προσπαθείς να χειριστείς την κατάσταση και κάποιος σου φωνάζει "σέρβιρε στο Τ ή ανοιχτά" και παίζει με το μυαλό σου. Εκνευρίστηκα γιατί άρχισε να γελάει μετά από αυτό. Με είχε νευριάσει και απλά απάντησα »

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x