Stoiximan Super League

«Η χρονιά θα είναι δύσκολη»

Ψηλά πρέπει να βάζει πάντα τον πήχη ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Στέλιος Κίτσιου, προαναγγέλλοντας δύσκολη σεζόν για την ομάδα του. «Να δουλέψουμε σαν οικογένεια», ανέφερε.

Ο Στέλιος Κίτσιου αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει ο ΠΑΟΚ συγκριτικά με πέρυσι και σχολίασε πως θα είναι δύσκολη η σεζόν για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ωστόσο, παρότι δεν φάνηκε να πιστεύει ότι είναι πολλές οι πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του, τόνισε ότι πρέπει να μπαίνει πάντα ψηλά ο πήχης. Επιπλέον, δεν έδειξε να αγχώνεται ο από το γεγονός ότι έχει δύο ανταγωνιστές (Σκόνδρα, Κωνσταντινίδη) για τη θέση του δεξιού μπακ.

Αναλυτικά

Από μικρός και άπειρος είναι πλέον μέσα σε αυτούς που έχουν κάποιες παραστάσεις. Ο Στέλιος Κίτσιου σχολίασε και αυτό, αλλά και πολλά άλλα σε σχέση με τη νέα προσπάθεια.

«Η περσινή χρονιά με βοήθησε γιατί ήταν γεμάτη για μένα με πολλές συμμετοχές. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τα παιδιά που είναι μαζί μας από τα τμήματα υποδομής έτσι ώστε να μπουν στο κλίμα. Και εγώ όμως έχω να μάθω πολλά πράγματα ακόμη από τους πιο έμπειρους».

Εσύ, ο Σκόνδρας, ο Κωνσταντινίδης σε αυτή τη θέση. Σε αγχώνει ο ανταγωνισμός;

«Δε με αγχώνει καθόλου. Εγώ θέλω να δουλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο και πιστεύω ότι αν αξίζω, ο προπονητής δεν θα με αδικήσει».

Αναφορικά με την περσινή σεζόν, ο Κίτσιου σχολιάζει: «Επαιξα σε πολλούς αγώνες. Η κακή στιγμή ήταν ο τελικός, όπου με στενοχώρησε πολύ η εμφάνιση. Οι αντίπαλοι ήταν πιο δουλεμένοι, πιο έτοιμοι για το παιχνίδι».

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν, δήλωσαν ότι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τίτλο. Το αποδέχεσαι, συμφωνείς με αυτό;

«Το να κατακτήσεις το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά ο ΠΑΟΚ οφείλει να έχει υψηλές φιλοδοξίες και ο πήχης πρέπει να είναι ψηλά».

Ο Αναστασιάδης στέκεται πολύ στη σημασία να λειτουργείτε ως οικογένεια. Ηταν κάτι που έλειπε;

«Συμφωνώ πως αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Ισως τις περασμένες χρονιές αυτό να απουσίαζε. Ο Αναστασιάδης θέλει να είμαστε οικογένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ο Στέλιος Κίτσιου κλήθηκε να βάλει και ρεαλιστικούς στόχους για φέτος: «Νομίζω ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη. Εμείς όμως θα δουλέψουμε ως οικογένεια, δεν μπορώ να πω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα παλέψουμε για τίτλους και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Συμφωνείς με την άποψη ότι φέτος κρατάτε «χαμηλά την μπάλα;»

«Ναι, είναι το μόνο που πρέπει να κάνουμε και έτσι θα μπορέσουμε να πάμε καλά ως ομάδα...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x