Ελλάδα

Ιβάνοβιτς: «Με ταχύτητα και καλή άμυνα»

Να φτιάξει μία ομάδα που θα παίζει γρήγορο μπάσκετ και θα βασίζεται στην καλή άμυνα επιθυμεί για τον Παναθηναϊκό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όπως δήλωσε στη Media Day της ομάδας.

Στον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται ο νέος Παναθηναϊκός, αλλά και την ενίσχυση του ρόστερ αναφέρθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, κατά την Media Day της ομάδας στο ΟΑΚΑ. «Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα», ήταν η τοποθέτηση του Μαυροβούνιου προπονητή για το πώς θέλει να παίζει η ομάδα. Σε ότι αφορά τον υπό απόκτηση Γιάνις Μπλουμς, επεσήμανε: «Πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση "1" αλλά και στη θέση "2". Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο».

Αναφορικά με την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, υπογράμμισε: «Πράγματι βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Η συζήτηση, δε θα μπορούσε να μην πάει και στην προσεχή αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. «Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα, καθώς ο αντίπαλος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, για το θέμα των πολλών τραυματισμών που μαστίζουν την ομάδα σε περίοδο προετοιμασίας ο Ιβάνοβιτς, σχολίασε: «Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι τραυματισμοί αλλά η προσαρμογή των νέων παικτών. Φέτος δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούριο πλάνο και πρότζεκτ που συνδυάζει νέους ηλικιακά παίκτες και τους βετεράνους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x