Πόλο

Ιδανικό φινάλε για Π. Φάληρο, Υδραϊκό

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους το 2014 Π. Φάληρο και Υδραϊκος, επικρατώντας των Χίου και Γλυφάδας αντίστοιχα για την έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων νίκησε 8-6 την ομάδα του «νησιού της μαστίχας» και ανέβηκε βαθμολογικά, αφήνοντας στις χαμηλές θέσεις τους φιλοξενούμενους, που δε δείχνουν σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά και προηγήθηκαν με δυο γκολ διαφορά, μέχρι την ολοκλήρωση των δύο πρώτων οκταλέπτων.
Στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως, οι γηπεδούχοι με ένα σερί 3-0 προηγήθηκαν 5-4 για πρώτη φορά και στο τελευταίο λεπτό έφτασαν και διατήρησαν τη διαφορά στα δυο γκολ.


Οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 3-0, 3-2

Π. Φάληρο: Τσβέκοβιτς 1, Ξενάκης 2, Σιώνης 2, Φωκάς 1, Τσάγγαρης 1, Παπαναστασίου 1

ΧΙΟΣ: Πρέκας 2, Ντούλος 1, Γαβαλάς Ι. 2, Φουντούλης Γιωρ. 1


Όσον αφορά τη νεοφώτιστη ομάδα της Ύδρας, παρέμεινε σε υψηλές θέσεις και προβλημάτισε ακόμα περισσότερο την πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα, που έμεινε χωρίς βαθμό, επικρατώντας στα νότια προάστια με 7-3 της αντιπάλου του.

Χαρακτηριστικό της υπεροχής του Υδραϊκού είναι ότι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγούνταν με 0-4, παίζοντας εξαιρετική άμυνα.


Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-3, 1-1, 2-2

ΓΛΥΦΑΔΑ: Παπούκας 1, Γιαννόπουλος 1, Λομβάρδος 1

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Μπλάνης 2, Αργυρόπουλος 1, Μπιτσάκος 2, Βλοντάκης 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x