Νέα μοντέλα

Ιδού το ολοκαίνουργιο Nissan Micra (video)

H Nissan επαναπροσδιορίζει πλήρως το τι σημαίνει MICRA με τρόπο τολμηρό και… επαναστατικό!

Με το ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου MICRA στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, που άνοιξε σήμερα για δημοσιογράφου (1-16 Οκτωβρίου για το κοινό), η Nissan επαναπροσδιορίζει πλήρως το τι σημαίνει MICRA με τρόπο τολμηρό και… επαναστατικό!

Προορισμένο για την Ευρώπη, που αποτελεί και την μεγαλύτερη αγορά της υφηλίου στα hatchback , το νέο MICRA είναι χαμηλότερο, ευρύτερο και μακρύτερο από τους προκατόχους του και έχει περισσότερο εσωτερικό χώρο. Επίσης επωφελείται από μικρότερου κυβισμού κινητήρες turbo, σε συνδυασμό με ένα ευέλικτο πλαίσιο που εξοπλίζεται από ένα πλήρες πακέτο καινοτόμων χαρακτηριστικών ασφαλείας.

Το νέο MICRA είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Nissan στην κατηγορία Β που προσφέρει ένα τόσο εκτεταμένο σύνολο προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας, διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις, κάνοντας πράξη το όραμα της Nissan για την Ευφυή Οδήγηση (Nissan Intelligent Driving).

Σε ότι αφορά του κινητήρες, το νέο MICRA αρχικά θα διατίθεται με έναν 0.9 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x