Stoiximan Super League

«Ήξερα ότι υπάρχουν φιλοδοξίες στην ομάδα»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της πρόκρισης του ΑΟ Χανιά στα προημιτελικά του Κυπέλλου εις βάρος του ΠΑΣ και σχολίασε τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

Ο ΑΟ Χανίων έφθασε την Τετάρτη σε μια ιστορική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την απόφαση του να επιστρέφει στην ομάδα της Κρήτης και για τους στόχους της.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το χθεσινό ματς και τη διαδικασία των πέναλτι:
«Τα παιδιά χτυπήσανε καλά τα πέναλτι, ήμασταν και λίγο τυχεροί στη διαδικασία και περάσαμε».

- το πολύ μικρό χρονικό διάστημα που είχε στη διάθεση του με την ομάδα:
«Το έχω ξανακάνει πολλές φορές. Αν ένας προπονητής είναι επαγγελματίας και έχει καλούς ποδοσφαιριστές μπορεί να ανταπεξέλθει. Εγώ είχα την τύχη να ξέρω και την ομάδα οπότε δεν χρειάστηκα χρόνο προσαρμογής».

- τους στόχους της ομάδας σε Κύπελλο και πρωτάθλημα:
«Εγώ κατέβασα την καλύτερη ομάδα που είχα χωρίς να με νοιάζει το παιχνίδι της Κυριακής. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι από αυτά που διασκεδάζουν οι παίκτες καθώς η πίεση είναι λιγότερη. Εγώ ξέρω ότι τα Χανιά έχουν φιλοδοξίες και γι’ αυτό και ξαναγύρισα. Ο στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να κερδίζεις. Oι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων στη Football League είναι πολύ μικρές. Αφού καταφέραμε και αποκλείσαμε τα Γιάννενα με όποια ομάδα και να παίξουμε είναι όφελος για την ομάδα όχι μόνο αγωνιστικό αλλά και για το οικονομικό. Αν αποφύγουμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Όταν έχεις κερδίσει τον Παναιτωλικό που είναι μέσα στην πεντάδα και τα Γιάννενα γιατί να μην προχωρήσουμε. Τα Γιάννενα είναι μια ομάδα, η οποία έχει κάνει πολλές εκπλήξεις αλλά χθες τους έλειψε πολύ ο Τσάβες και ο Βελλίδης».

- τη μάχη που θα δοθεί στη Football League.
«Είναι πολλές οι ομάδες που θα παλέψουν για τις τρείς θέσεις. Η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη όμως στη συνέχεια για να μπορέσει να ανέβει. Το ίδιο ισχύει και για τον Ηρακλή, ο οποίος είναι αήττητος μέχρι τώρα. Τα πλέι οφ θα είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες».

- το πριμ πρόκρισης:

«Μπήκε μέσα ο πρόεδρος και το είπε στους παίκτες. Καμιά φορά όποτε μου επιτρέπεται παίρνω και εγώ την απόφαση να δώσω πριμ στους παίκτες αλλά τώρα ήταν ο Πρόεδρος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x