Ελλάδα

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα»

Η άμυνα ήταν το κλειδί για τη νίκη του Πανιωνίου κόντρα στον Απόλλωνα, όπως ανέφερε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Πανιώνιος επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη γεγονός που αποδόθηκε από το Γιάννη Σφαιρόπουλο στην καλή άμυνα των παικτών του αλλά και στην αποφασιστικότητα που έδειξαν στο δεύτερο μισό.

«Καταρχάς χρόνια πολλά με υγεία. Εμείς θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος. Δεν κρύβω πως λίγο φοβόμουν το πώς θα παρουσιαστούμε παρά το γεγονός πως στις προπονήσεις είχαμε δουλέψει πολύ καλά. Όταν όμως σου λείπουν οι αγώνες ποτέ δεν ξέρεις πώς θα παρουσιαστείς», είπε ο κόουτς των «κυενάρυθρων» και συνέχισε:

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα που για μας είναι το κλειδί της απόδοσής μας. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το γεγονός ότι περιορίσαμε τον αντίπαλό μας στους 16 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο αποδιοργανωθήκαμε και η διαφορά μειώθηκε, αλλά στο ημίχρονο ηρεμήσαμε και βγήκαμε αποφασισμένοι. Βάλαμε τα σουτ που βγήκαν από καλές συνεργασίες και έτσι η διαφορά ανέβηκε και πάλι. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Εμείς θέλαμε να κλείσουμε την κανονική διάρκεια στα εντός έδρας παιχνίδια με νίκη και το καταφέραμε. Τώρα έχουμε ακόμα έναν αγώνα και από εκεί και πέρα θα ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ».

Από την πλευρά του ο Κέβιν Λάνγκφορντ, σχολίασε: «Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς αγώνες. Παίξαμε ομαδικά και είχαμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση, ενώ βέβαια η άμυνά μας λειτούργησε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x