Επικαιρότητα

ΗΠΑ: 15χρονος σχεδίαζε να σκοτώσει τις Τσιρλίντερς του σχολείου του, επειδή δεν του έστελναν γυμνές

Συγκλονίζει το μήνυμα οργής που έστειλε στους συμμαθητές του – Μέσω του facebook τον εντόπισε η αστυνομία - Μετά σκόπευε να αυτοκτονήσει - Είχε μία δωδεκάρα καραμπίνα, ένα πιστόλι 9mm και μαχαίρια

Μία ιστορία που στο άκουσμά της προκαλεί αγανάκτηση, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ιστορία της σχολικής βίας των ΗΠΑ και όχι μόνο, αποκάλυψε η αστυνομία του Άινταχο, προλαβαίνοντας τα σχέδια ενός 15χρονου μαθητή, ο οποίος σκόπευε να σκοτώσει τις Τσιρλίντερς του σχολείου του, για να τις εκδικηθεί που δεν του έστελναν γυμνές φωτογραφίες τους, ενώ αμέσως μετά θα αυτοκτονούσε!

inner

Ο 15χρονος μαθητής του Highland High School στο Άινταχο, είχε μεταφέρει και κρύψει στο σχολείο μία κοντόκανη καραμπίνα, ένα πιστόλι και μαχαίρια, σχεδιάζοντας τη δολοφονία των κοριτσιών που δεν ανταποκρίνονταν στις... ορέξεις του, καθώς και την αυτοκτονία του. Ο έφηβος χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό του στο twitter προκειμένου να παρενοχλεί τις Τσιρλίντερς, αλλά και να επιτίθεται στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και να ανεβάζει ρατσιστικά σχόλια κατά των μαύρων.

inner

Η αστυνομία ερεύνησε την περίπτωση του 15χρονου, όταν ένας συμμαθητής του πόσταρε ένα από τα οργισμένα σχόλια-απειλές του προς τις κοπέλες στο Facebook. Η ειδική μονάδα που διερευνά το διαδίκτυο εντόπισε το μήνυμα και αμέσως ενεργοποιήθηκε η αρμόδια υπηρεσία, ξετυλίγοντας το κουβάρι και προλαβαίνοντας μία πραγματική τραγωδία που θα εξελισσόταν.

inner

Το μήνυμα που ενεργοποίησε τις αστυνομικές αρχές ανέφερε: «Θα πάρω το όπλο μου την Παρασκευή στο σχολείο και θα σκοτώσω όλα τα κορίτσια. Θα το κάνω. Μιλάω σοβαρά. Θα το κάνω στις 9:30 την Παρασκευή, στη διάρκεια της πρώτης ώρας. Σοβαρά, έχω μία δωδεκάδα καραμπίνα και ένα 9mm πιστόλι και θα ξεκινήσω να σκοτώνω τους πάντες». Όταν ρωτήθηκε από συμμαθητές τους γιατί θέλει να το κάνει αυτό, έγραψε: «Καμία δεν μου στέλνει γυμνές φωτογραφίες της. Όλοι με μισούν. Και 'γω μισώ αυτές. Μετά από αυτό, θα αυτοκτονήσω».

inner

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x